Uppdatering: magont

Hann komma till praktiken och vara där i cirka 20 minuter. 08:10 ringde dagis och bad mig komma för att Malva var så dålig. Stackars lillan. :( 
 
Jag var dock inte särskilt förvånad så jag tog pick och pack och stressade iväg till bussen. Passade på att ringa vårdcentralen och knappa in mitt nummer för uppringning. 
 
På dagis hade Malva bara velat sitta i knä. Vid ett tillfälle hade hon legat på golvet och skrikit och gråtit för att hon haft så ont. :'( Någon mat var det inte på tal om.
 
Jag och Malva pallrade oss hem och fick en tid till vc vid 10. Där blev det lite undersökningar som dessvärre inte gav så mycket. Läkaren tyckte att Malva var för lite påverkad för att hon skulle vilja göra fler undersökningar. Och det är väl iofs bra, men jag som känner Malva ser ju att hon inte alls är som vanligt. Men men, kan ju inte göra mer än berätta det. Läkaren sa att det kan vara något på gång med hennes mage men det var svårt att avgöra vad. Så mina order nu är att avvakta och helt enkelt bevaka henne. Hon får inte bli sämre för då ska vi åka till barnakuten. Är hon likadan i morgon ska hon tillbaka till vc för ny undersökning. Själv sitter jag och hoppas att det bara ska gå över av sig själv. :/ Oh. och hon har tydligen feber. Dock var tempen bara på 37.6 på vc men de de tyckte minsann att det räknades som feber. Så nu har jag lärt mig det.
 
Efter vc gick jag in på ica och investerade i typ fil, äppeljuice och frukt i hopp om att få i henne något ätbart. Malva var dock helt slut då och trots att det var ganska rörigt och högljutt där inne så slocknade hon ganska omgående och har inte vaknat än Hon har sovit i typ 2 timmar. Det var det. Nu ska jag väl sätta mig och göra ingenting medan jag väntar in Malva. Kanske är lika bra för förmiddagens bravader har inte haft en positiv effekt på min foglossning direkt..
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0