Underbart!

Eftersom det inte är helt lätt att utläsa det så vill jag inleda med att rubriken osar av sarkasm. 04:40 kom Malva i morse. Hon förvisades till sin säng (utan protester faktiskt) men kom tillbaka igen strax efter 5. Återigen förvisades hon till sin säng, förvånansvärt nog även denna gång utan protester. Försökte somna om men det gick bara inte. Så jag gav upp strax innan alarmet skulle ringa. Hörde dessutom att Malva stökade på sitt rum. 
 
Naiva som vi är antog vi att hon lekte med sina mjukisdjur eller nåt. Det gjorde hon inte! Skitungen hade lyckats få tag på mina knappnålar (???) och hällt/tappat/tömt ut ca 80 st nålar i soffan och på golvet. Och mitt i den röran stod hon: "Ajja bajja!!" "ajaj nålar".
 
Malva förvisades återigen till sin säng så vi kunde plocka upp skiten. Fattar inte ens hur hon nådde dem. Så nu ska jag gå igenom min "syhörna" (började faktiskt lite smått med det redan igår så det känns inte katastrofalt jobbigt). Måste sortera undan alla vassa livsfarliga objekt. Vilket i samband med Malva motsvarar ungefär allting. 
 
Jaja. Nu ska jag väl fli på mig utebrallorna och pallra mig till bussen. Yess, idag åker jag buss för jag hade en sån överjävligt smärtsam foglossning igår. Vet inte om det var ren otur eller om det kanske har att göra med att jag umgicks med Malva hela dagen. Hur som haver så har jag inte lust att cykla hem idag. Känns så dumt för det är inte så fruktansvärt att cykla till praktiken (bara lite). Det jobbiga är att cykla hem igen, men jag vill ju inte lämna cykeln ståendes inne i stan heller. Så buss är lösningen idag. Goodie. Sen är det bara 9 dagar med praktik kvar. Weird!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0