Sjuk - IGEN. :@

Fy bubblan vilken otrevlig natt detta har varit. Eller. Egentligen så är den väl långt ifrån rekordhemsk. Den platsar inte på topp 10. Troligtvis inte topp 20 heller. MEN jag har nästan inte sovit något alls. Och jag har blivit sjuk (pekar ett anklagande finger mot Wild west och Ida och Mice).
 
Har vaknat mycket och legat vaken, och när jag väl sovit har jag haft väldigt livliga drömmar. Willem Dafoe, Gandalf, bråk och slagsmål, barn, himmel och död är bara några inslag. Oh! Och jag har dessutom varit på Guldmorgon halva natten (ett återkommande event som arrangeras av HNAB (min praktikplats). 
 
Sen blev det ju inte bättre av att Malva vaknade och skrek väldigt upprört (fjärde, eller blir det femte natten i rad?). Nu hade dock klockan hunnit bli 5 så det klassas väl knappast som natt då. Hur som haver så var hon lite missnöjd med att det var jag som kom. "Inte mamma. Inte sova mamma". Men men, det gick rätt så bra ändå. Hon förlikade sig med mig och gick till och med med på att försöka sova lite till. Och det gjorde hon minsann! Ungen sov så gott att jag var tvungen att väcka henne vid 6. 
 
Själv låg jag däremot vaken från 5 för jag kunde inte somna om något mer. Blä. Lär väl dundra i säng vid 20 ikväll. Längtar redan. 
 
I övrigt är det strax praktik som gäller. Det får bli morgonens positiva. Det är -3 grader, jag kanske fryser ihjäl men det känns bra ändå. Inte att frysa ihjäl utan att ha praktik alltså. Vem vet, jag kanske har sån tur att jag har medvind medan jag cyklar dit? :)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0