Nedräkning

Woop woop! Snart är det helt slut med cykeldagar för min del. Tjoho! :D Igår var foglossningen så illa att jag troligtvis tagit alvedon om jag haft någon. Gör så fruktansvärt ont att sätta sig ner ibland. Och ställa sig upp. Och börja gå efter att man ställt sig upp. :/ Det hjälper dock med vila och liggläge för jag mår alltid lite bättre på morgonen. 
 
Men innan jag infinner mig på praktiken idag ska jag till mvc. Är dags att ta blodprov för att kolla att jag fortfarande käkar rätt dos levaxin. Goodie. Känns som om det var en evighet sen jag var där (tror det är 6 veckor sen). Sen lär väl dagen rulla på i sitt vanliga spår. Är ganska mycket som ska hinnas med så dagarna går väldigt fort nu. Helt plötsligt är det kväll och jag har just lagt Malva. Och tänker att jag borde börja med "det andra jobbet" men jag är nästan alltid så trött att jag inte orkar. Eller inte vill. Vi lägger ju Malva 19:30 nu (klar förbättring, hon sov till 05:30 i morse). Men när hon väl slutat stöka är klockan oftast strax före 20. Och då är det typ en timme tills jag går och lägger mig och den tiden vill jag så hemskt gärna bara vara och inte behöva sitta och jobba eftersom jag redan gjort det hela dagen. Blir nog lättare att komma igång på allvar när praktiken är slut så inte den tar upp all tid. 
 
Nåja, det är väl dags att ge sängen lite omvårdan (dvs bädda den) innan det jag måste ta på mig alla lager med kläder och "hoppa" upp på cykeln. Max 7 cykeldagar kvar (åker bil och buss på torsdag). Tjoho! :)
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0