Måndag

Igår var jag en aningen bister. Jag har ju nyligen köpt nya glasögon för en hel del pengar (typ 2400 om man ska vara noga) . Var så illa tvungen eftersom mitt ena par var trasigt bortom all räddning och mitt andra par saknade en båge. Nåå.. Jag gjorde först en syndundersökning för 350 och sen beställde jag som sagt glasögon (två par). Hämtade ut dem förra veckan. Och vad händer då? Jo jag hittade den förbannade bågen som varit försvunnen. *dör lite inombords*
 
Så nu är det fritt fram att få dem lagade eftersom det enda som saknas är en skruv. Bah! :@ (från början var det den som var försvunnen, sen när vi väl hittade den så försvann bågen, och nu är återigen skruven försvunnen). 
 
Jag borde ju uppenbarligen städa lite oftare. Mindes bara att jag lagt bågen på "ett bra ställe". Nåå, det där "bra stället" visade sig vara min sylåda. Dvs en sliten kartong fyll med tyger och garn som blivit förvisad til förådet. 
 
Igår fick jag dock för mig att ta tag i förådet och börja rensa. Har tänkt göra det jättelänge så nu ångrar jag bittert att jag inte gjort det tidigare. Inte för att jag inte gillar mina nya glasögon - det gör jag. MEN jag har ju slösat 2750:- på något som jag egentligen inte behövde. Vi hade ju liksom kunnat göra något roligare för de pengarna. :@
 
Jaja, kan ju inte få tillbaka dem nu så det är bara att gilla läget. Och hur är läget egentligen? 
 
Inatt sov Malva HELA natten. Första gången på 1½ vecka, eller är det till och med två veckor kanske? Hur som haver så var väl det skönt. Personligen har jag vaknat en gång i timmen så när alarmet ringde 05:40 var jag bara lättad över att gå upp och slippa försöka sova mer. Vaknar extremt mycket nu, men så var det ju när jag väntade Malva också. Dessutom får jag så vansinnigt ont i halsen på natten?? Blir typ helt snustorr i halsen och näsan och får ont i bägge. Har varit så fyra-fem nätter i rad nu. Störigt.
 
I övrigt rullar väl allt bara på. Idag inleder jag min näst sista vecka på praktiken. Helt galet att det bara är 9 dagar kvar (inklusive idag då) Den tioende dagen åker vi till Stockholm för kalas, har arbetsförmedlingen eller försäkringskassan åsikter på det kan de ta sig i brasan. Det är ju inte ofta man får fira någon 100-årsdag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0