Galenskap

Varför varför VARFÖR var jag uppe till 22 igår?! GALENSKAP!
 
Med tanke på hur stressig dagen var så borde jag verkligen lagt mig tidigare. När jag kom hem var jag så trött (och tror blodtrycket var ganska så lågt) så när jag väl slängt ihop middag och fixat i ordning köket så det såg okej ut var så så slut och stressad att det liksom satt i hela kroppen. Kändes som om jag skulle börja skaka och ville egentligen bara lägga mig ner i sängen och gråta en skvätt. Men då var det ju dags att äta, det hjälpte lite det med så blodsockret kanske inte heller var på topp. 
 
Är lite nervös inför hur dagen kommer se ut idag. Antingen kommer det bli lite bättre, lite lugnare. Eller så kommer det bli värre. Mest troligt värre. Usch, nu får jag ont i magen när jag sitter och tänker på det. :( 
 
Lekte med tanken att ta med min stickning till praktiken för att ha något som tar bort stessen lite, men tror inte det är någon mening för jag har haft med den innan men inte hunnit med att sticka något.
 
Jaja, det var morgonens gnäll. Något positivt är att Malva nu sovit två hela nätter i rad. Heja heja! :) Blev bara ett uppvak igår och det var redan vid typ 20:30 eller nåt. 
 
Igår var jag ju förresten till mvc och tog blodprov också. Tror dock inte dosen kommer behöva ändras något, känner mig inte underlig eller så (mer än vanligt alltså) och mina värden har ju varit stabila i flea månader nu. Passade på att väga mig också eftersom det känns som om jag gått upp ett helt ton nu, Visade sig att jag gått upp 3 gram på fyra veckor. Kändes helt okej. hehe.
 
En annan positiv grej är att jag bara vaknade tre gånger i natt, annars vaknar jag ju en gång i timmen nu men inatt slapp jag det. Goodie! :)
 
Dagens absolut största minus är att jag blivit besatt av chokladbollar, men bara en specifik sort. Enorma, dyra chokladbollar som finns på ica här hemma. Mums! Såg en bild på chokladbollar på facebook igår och sedan dess har de en ständig närvaro i min hjärna. Ska kanske sluta med facebook.
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0