Galen?

Alltså.. Det var INTE såhär jag hade föreställt mig "den sista tiden". Sitter här hemma, tungandad, snorig, mosig i huvudet och med nysningar som skickar iväg all värme ur kroppen så jag börjar frysa så jag huttrar. :/ 
 
Jaja, att kalla en månad för "den sista tiden" är kanske en överdrift, men ha då i åtanke att sist jag hade en förkylning som började såhär var jag sjuk i 6 veckor och fick både hörselgångsinflammation samt någon mystisk infektion i kroppen och jag blev inte frisk förrän jag fick antibiotika i både droppform (för örat) och tablettform. Usch. Hoppas detta är en gammal hederlig tre-dagarförkylning, som varar max i en vecka. För efter att vi fick Malva så har de korta tredagarförkylningarna förlängts till en vecka. 
 
Nåja, jag ska strax köra in till stan och besöka arbetsförmedlingen. Jag som skulle tuffa till mig och vara hård som sten ifall de vill skriva ut mig i förväg. Ajaj, nu känner jag mig snarare mesig och mjuk som en liten genomskinlig geleklump typ. Typ Flubber eller vad den hette. Jaja, går det dåligt så kommer jag väl hem och skriver ett gnällinlägg om det. Hehe.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0