Två veckors tystnad. Och ett bröllop.

Oj, nu är det visst två veckor sedan jag senast skrev. Jag har haft ganska fullt upp. 
 
På tisdagen förra veckan åkte vi (jag, Mattias, mamma, barnen och Dunder) till Öland. Det var skönt att ha några förberedelsedagar där, även om det kändes som det blev hektiskt mot slutet. 
 
 
 
 
 
 
 
Malva övervakade tältuppsättningen. Tror det var på torsdagen om jag inte minns fel.
 
Hon hann även med att övningsköra för första gången. ;)
 
På fredagen anlände alla gästerna. Jag och Mattias inväntade dem sedan åkte vi till hotell Skansen med Elsie. Vi hade tur och blev tilldelade ett rum där tidigare under dagen (när vi ville boka rum var det nämligen fullt och vi hade fått ställa oss i kö). Givetvis hade vi lyckats pricka in att hålla bröllopet samtidigt som tävlingen Iron man skulle hållas. Snopet. Men det det gick rätt bra ändå. 
 
På lördagen spenderade jag mesta tiden hos frissan, närmare bestämt tre timmar. Sen möttes vi upp av Anders och Hanna som fotade oss. Skoj. 
 
Vigseln var klockan 14. Vi förlängde den lite med tre dikter. Malva hade fått i uppdrag att agera ringbärare. Hon var inte överdrivet intresserad av vigseln utan hon sprang iväg eftersom allt annat var mer spännande. Haha. Lillskruttan. :) Det enda jobbiga med vigseln var getingarna som lockades  till min bukett. Jag är väldigt tacksam för att jag valde att inte ha några blommor i håret. 
 
Efteråt bar det iväg igen för lite mer fotande. Vi försökte även få kort på barnen med varken Malva eller Elsie var med på noterna så vi fick ge upp efter ett tag. 
 
Men det var en bra dag, vi hade fint väder, maten var god och tårtan lika så. Såhär i efterhand känner jag att jag inte minns så många detaljer. Tror jag mest gick på autopilot. Men vi hade det bra och vi är nöjda. :D 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dagen därpå blev det en hastigt ihopslängd namngivning för Elsie. Det var så stressigt och oplanerat (inte så konstigt heller, jag får skylla mig själv) så det var väl snarare en hejdå lunch än en namngivning. Men det var trevligt ändå. Pölsan kommer ju ändå inte komma ihåg något. Synd bara att det var några grader för varmt. Hon fick nämligen låna sin gammelgammelfarmors dopklänning (som förövrigt även är hennes namne). Är ganska speciellt eftersom den klänningen är 100 år gammal i år. Men det var som sagt varmt och Elsie var inte så sugen på att ha kläder på sig. :/ 
 
 
 
De flesta åkte hem på söndagen. Då passade vi som var kvar på att åka in till Färjestaden och käka lite glass och gå en liten sväng. Det var himla mysigt. :D 
 
På måndagen åkte även vi hem igen. Har ränt lite men även  hunnit med lite mysig "bara vara" tid. Blev en sväng in till stan en dag och igår åkte vi till stranden. Följt av en obligatorisk glass förstås. Hehe. 
 
 
Vi (alla utom jag. Och möjligtvis Elsie) fick syn på en liten lekplats. 
 
Pölsan lekte med sina fötter. 
 
Glassfik. Eller vad jag nu ska kalla det. 
 
 
 
 
 
 
Idag lämnade vi av mamsen på tåget. Känns som om dessa två veckor bara sprungit förbi. Mattias fyller år idag och det har vi knappt hunnit med. :S Och hans semester är snart slut för han börjar jobba på måndag igen. Stressigt stressigt.  Men vi har haft det bra. :) 
 
Nu när vi är hemma igen och mamma är på väg hem så ska jag kontakta min chef för det är dags för mig att börja jobba lite smått också. Just nu känns det sådär, det är ju rätt sköt att vara ledig och ta igen sig efter allt stressande. Men bara jag kommer igång så känns det nog bra. :) 
 
Känner att det här inlägget är väldigt spretigt. Vill hålla det kortfattat men ändå få med så mycket som möjligt.
 
På söndag får vi nog besök en sväng och sen åker vi till Falkenberg och firar lilla Elma som fyller två år (på lördag). Sen är det vardag igen. Och nästa helg ska vi börja simma/bada med tjejerna. Ska bli skoj, tror de kommer gilla det båda två faktiskt. Blir babysim för Elsies del och minisim för Malva. 
 
Det var det. Nu är det tredje gången jag skriver på det här inlägget. Med småbarn är det svårt att hinna göra samma sak någon längre stund. Tur man oftast kan återuppta saker där man slutade. Dags att återgå till familjen. Nu har Mattias fått roa flickorna själv rätt länge. SAMTIDIGT som han städar köket. Och jag sitter här. Ja.. Lite dåligt samvete har jag nog. Särskilt med tanke på att han fyller år idag. 
 
Hejsvejs! Jag ska försöka skriva inom två veckor. Men jag lovar inget. ;)
 


Kommentarer
Postat av: Maritha

Det var roligt att höra din version av dagen, även om den var något komprimerad...

❤️

Svar: Ja det finns så begränsat med datortid här hemma (om inte man räknar med nätterna förstås) så jag försökte sammanfatta det så mycket som möjligt. :-) Annars hade jag nog fortfarande inte skrivit klart inlägget.
Elisabet

2015-08-21 @ 06:37:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0