Sömntutor

Jaha.. Hela huset sover utom jag. Eller i alla fall hela vår lägenhet. Jag sover minst både om nätterna och om dagarna. Känns lite lätt orättvist. Men men. Har just ammat och misstänker att Malva kommer vakna när som helst så ser ingen mening med att ens försöka.

Men jag måste nog ge Lillosten lite cred ändå. Hon är (än så länge) lättare än Malva (å andra sidan är det ju ett ganska långt spann mellan en lättsam bebis och en Malvabebis. Hoppas det håller i sig ändå. :-) Det enda jobbiga är att amningen gör så ont att jag vill operera bort brösten och sen utföra fruktansvärt ritualmord på dem. Igår gjorde det så ont att jag inte kunde hålla tårarna borta. Är rädd för att amma nu eftersom det gör så in i bomben ont. Meeeen vi ska väl få ordning på det här (skriver jag med fejkad optimism). Stod jag ut i 8 månader med Malva så ska jag väl klara detta också. Den här gången har jag dessutom purelansalva som tydligen ska vara himla bra. Jag har dock inte använt den länge nog för att kunna ge en rättvis recension. 

Så snart de andra vaknat blir det en sväng till affären. Gruvar mig. Jag och Lillosten handlade igår för att slippa handla idag. Men måste på apoteket så det är bara att samla mod (och tålamod) och bege sig till ica. :-/ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0