Onsdag

ZzzzZzzz.. Har egentligen fått hyfsat med sömn i natt (5 timmar uppdelat i två omgångar) men jag känner min ändå mer död än levande idag. Kunde dessutom inte somna ordentligt efter nattens andra matning vid 4 i morse. Jag frös som en galning, frös fortfarande när Lillosten vaknade vid 7. Nu sitter jag här med dubbla tröjor och kanske inte fryser men det är minsann inte varmt heller.
 
Idag får vi besök av bvc. Goodie. Ska bli intressant att se vad hon väger. Hoppas innerligt att hon gått upp bra i vikt men känner mig lätt skeptisk med tanke på hur mycket amningen krånglar. Igår satt vi här hemma och grät ikapp av frustration (ja, det gjorde ju ont också men det var då inte därför tårarna forsade den här gången). Längtar tills alla hormoner lugnar ner sig lite så jag inte är så förbaskat känslig hela tiden. Men ang. maten så skulle hon väl inte vara så pass lugn och snäll om hon höll på att svälta ihjäl. Hon, hon hon. Vi har ju faktiskt beslutat oss för att hon får heta Elsie. Fast Malvas namnförslag hänger nog med ett tag till, dvs Lillosten. Hehe. 
 
Jaja det var det. Nu ska jag ringa och tjata på försäkringskassan. Misstänker att de glömt bort mig eftersom det nu gått en månad sen jag ansökte om föräldrapenning och de har fortfarande inte fattat något beslut i mitt ärende. Det handlar förvisso inte om någon imponerande summa men det vore ju inte så dumt att få lite pengar. 
 
I eftermiddag har vi förresten varit hemma i en hel vecka. Känns konstigt. Känns som om vi varit hemma längre, i typ en månad eller något. Underligt nog mår jag inte lika bra i kroppen nu som jag gjorde då. Har fått tillbaka foglossningen och vissa dagar är den totalt fruktansvärd. Har dessutom ingen kraft alls. Orkar knappt lyfta Malva och om jag gör det orkar jag inte hålla i henne särskilt länge. :( Och för några dagar sedan var jag nära att vurpa och slå huvudet i databordet när jag skulle resa mig upp från golvet för jag orkade visst inte ta mig upp. Knasigt. Hoppas det är övergående. :(
 
Kanske ska skriva en rad om min födelsedag också. I måndags fyllde Elsie en vecka och jag själv fyllde 27. Kan inte påstå att det känns märkvärdigt. Är många år sen födelsedagen gjorde det. Men vi hade trevligt och bjöd på fika. Påsken firade vi som hastigast i Oskarström i lördags. Det var trevligt det med. Jag gruvade mig dock väldigt mycket innan. Mestadels eftersom amningen som sagt inte fungerar. Men det var så roligt för Malva var så glad och hade så kul. Var nog första gången hon lekte så mycket och aktivt med kusinen Willgott. Underbart att se och lyssna på. För de bjöd verkligen på en hel del fnitter och skratt. :) 
 
Jaja, jag ska väl ringa försäkringskassan nu och få det överstökat. Är väl milslånga köer dit.
 

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0