Flyger solo: dag 2

Hmpf. Igår när jag efter några om och men invigt bärsjalen och äntligen fått Elsie på plats i den så spydde hon ner oss. Hon kräks typ aldrig men igår gjorde hon det flera gånger. Hon kräktes dessutom två gånger i Malvas säng. :/
 
Bärjar känna av sömnbristen igen nu. Känner mig typ sjuk. Yr, matt och konstig. Men det är nog bara avsaknaden av sömn. Blir ju mindre av den varan nu när jag är själv. Hoppas på att försöka tajma så flickorna sover samtidigt idag, men det är ju lättare sagt än gjort. Morgonen började dessutom avsevärt jobbigare än igår. Malva kom tidigare och for runt som ett oväder i vår säng. Tillslut "sparkade" jag upp Mattias för att göra i ordning henne. Han skulle ju ändå upp då. Jag kunde förstås inte somna om så jag gick upp jag med. Malva var busigare än allt annat och tydligen känslig också för jag bråkade på henne och sen tog det flera timmar innan hennes humör repade sig. :@ givetvis förde hon så mycket oväsen att Elsie vaknade och jag var tvungen att plocka bort Malvas frukost igen (hade bara hunnit ställa fram det på bordet). Malvas humör blev ju inte direkt bättre av det. Men jag kan inte amma där inne, i alla fall inte på den sidan som det var dags för (dvs sidan med smärta from hell), och Malva får inte under några som helst omständigheter någonsin äta något utan att vara strängt övervakad (hon är en fara för sig själv).
 
Nu har vi ganska nyligen varit ner till Ica en sväng. Skulle möta upp en kvinna för att köpa en leksak till Malva av henne. En nalle puhtelefon. Tror det var en hit för hon verkar då väldigt nöjd. 
 
Och Elsie då? Tjae hon höll ju låda i två timmar i natt mellan 3-5 så hon slocknade efter morgonamningen och sover än. Har inte ens fått på henne vanliga kläder än så hon fick minsan åka till ica i pyjamas (nerbäddad i vagnen).
 
Igår ringde förövrigt amningsmottagningen ang. provsvaren. De var totalt intetsägande. Dvs de hittade ingenting alls. Ingen svamp och inga bakterier. Nada! Men eftersom mitt sår ändå gör så förbaskat ont och inte vill läka så skulle vi testa att behandla mig för svamp i alla fall. Får väl se. Jag sitter nästan och hoppas att jag har svamp så att behandlingen faktiskt kommer göra någon skillnad. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0