Piggelin

Gaaah! VARFÖR var jag tvungen att väcka Malva så tidigt i fredags? Det lilla räckte tydligen för att hon skulle inse hur "underbart" det är att gå upp före 7. Varje morgon. Mellan 6 och halv 7 både igår och idag körde Malva igång. Attans! Hon som brukade sova till kvart över 7/halv 8. Bah! Kanske återgår till den tiden när veckan kommer och dagis drar igång igen. 
 
Under gårdagen körde vi veckohandling tidigt och åkte sen till stadsbondgården. Mycket uppskattat av Malva som inte ville hem. Blev även en tur till lekparken här intill. Om man nu kan kalla det lekpark, det är en gungställning. Varken jag eller Mattias är överdrivet roade av det någon längre stund men Malva tycker det är skitkul så vi fick snällt stanna kvar i en halvtimme. Återigen ville Malva inte hem.
 
Nåja, när lillskruttan väl somnat blev det även ett parti. Hmpf, parti tror jag inte ens man säger. En omgång Magic. Jag förlorade som vanligt. Stort. Men jag började sakta men säkert få grepp om spelet. Kanske ska tvinga Mattias att spela med samma färger som mig nästa gång i hopp om att jag inte ska vara så chanslös. Fast jag vetetusan om det skulle hjälpa. 
 
Idag är det söndagshäng som gäller. Det innebär att vi kommer gå runt och småplocka här hemma och inbilla oss att vi städar medan vi i själva verket driver omkring i ett zombietillstånd och inte gör något vettigt. Blir väl en liten utgång också eftersom Malva tycker det är så roligt. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0