Måndagsmys, raggsockar och frukost

Jahopp, måndag igen. Den inleddes med en mysig morgon tillsammans med en Malva som var på ett strålande humör. Nu är ju hon oftast på ett väldigt bra humör på morgonen men hon var inte fullt så busig som hon brukar så allt flöt liksom bara på. Härligt! :) Har nyss slängt iväg ett långt mail till arbetsförmedlingen, eftersom jag är som jag är och känner att jag måste förklara mina tankar ur trettio olika vinklar så kan jag sällan fatta mig kort. Men men, ska bli spännande att få svar i alla fall.
 
Nu ska jag först roa mig med min dagliga scanning av arbetsmarknaden för att se om det tillkommit något nytt. Tivlar starkt på det med tanke på vad klockan är och att jag faktiskt gjorde en check redan igår. Men men, det är en sån där grej som bara ska göras helt enkelt.
 
Sen ska jag försöka snoka runt på internet efter lite höstkläder till Malva. Insåg nu när det bara var nio grader ute att vi har ju inte tillräckligt varma kläder åt stackarn. Kan ju inte gärna smälla på henne overollerna vi lånade av Ida och Mice än men det är nog dags för lite varmare ytterkläder, och tjocksockar och sånt. Är frestad att sticka raggsockar till henne men jag är så dålig på det. Dvs jag har aldrig gjort det. Dvs jag har ingen aning om hur man gör. Typ. Jag lyckades sticka ett par halvfula sockar med quick knit som blev okej antar jag. De var egetntligen till mig men Mattias har visst övertagit dem, bra att de kommer till anvädning. :) Men det är fusk med quick knit och jag har dessutom ingen ring som är liten nog för att sockarna skulle kunna passa Malva. Jaja, planen är i alla fall att inhandla lite smått och gått. Och kanske lite långkallingar. Har man förresten det på såna småttingar eller köper man bara grövre/varmare utebyxor, typ som täckbyxor fast kanske inte riktigt så varma. Jah jösses. Idag känns det inte som om vi haft barn i 1½ år. Idag vet jag ingenting.
 
Hmm. Kanske ska äta något också. Den senaste tiden har jag haft svårt för att äta på morgonen. Inte för att jag mår illa eller dåligt eller så. Men jag vill liksom bara inte ha. Inte ens när jag blir hungrig vill jag ha, Brukar skjuta upp det och tillslut äta bara för att jag är rädd att jag ska börja må dåligt om jag inte gör det. Knas. Har mycket lättare för att äta frukost på helgerna när Mattias är hemma. Kanske ska börja pallra mig upp tidigare så jag kan äta med honom innan han sticker till jobbet. Jaja, det var det. Nu ska jag ta mig en tid på arbetsmarknadens dystra uppsyn. Adjöken!
 
 

  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0