Höst och annat. Mest annat.

Uscha! Jag gillar egentligen hösten, det är en stor favorit för mig när det gäller årstiderna. Men i år är jag inte riktigt beredd. Eller så är jag aldrig det men glömmer bara bort det varje gång. För nu när det börjar bli kallare så går jag omkring och fryser. Och fryser och fryser. Och fryser! 
 
Ska snart hämta hem lillskruttan från dagis. Hoppas hon haft det bra. Vi hade en halvjobbig natt inatt. I alla fall första halvan av den. Hon vaknade och skrek och var rätt så ledsen flera gånger. Vet inte om det var drömmar eller vad det nu var men jag fick snällt sitta och gosa med henne tills hon somnade. Vilket i och för sig egentligen är ganska mysigt. Kruxet är att det är också väldigt obekvämt att sitta i en datorstol med en 11 (snart 12) kilos sprattelbaby i famnen i en kvart klockan ett på natten. Är frestad att ställa in fåtöljen inne i hennes rum så kan jag sitta i den om nätterna istället. Problemet är bara att jag jag vet inte om jag vågar ställa nån större möbel där inne eftersom det är trångt och Malva kommer bara använda den för att klättra upp på bordet och rota bland alla mina sysaker. Symaskinen är förvisso inte ikopplad men Malva kan lyckas med det omöjliga, det vet vi ju alla redan. Sen kan man ju ifrågasätta varför vi i hela fridens namn har en symaskin i barnrummet. Men för er som inte vet så är Malvas rum kombinerat barn och sovrum, samt förvaringsrum för en stor vardagsrumsmöbel som inte får plats i vardagsrummet eftersom det rummet i sin tur är ett kombinerat sovrum, vardagsrum och datarum. - Att vi bor trångt? Nää hur menar du nu?? 
 
Jaja, jag ska väl leta fram en varm tröja innan jag beger mig till dagis. Har redan gjort min dagliga skanning efter jobb, och faktiskt hittat och sökt ett så när hon kommer hem lär jag nog joina henne och ta mig en tupplur. Längtar!
 
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0