En rad eller två

Antar att jag borde skriva en rad eller två om att vi är hemma igen. 
 
Resan gick bra. Vi mellanlandade i Stockholm. Resan hem tog därmed mycket längre tid än vanligt (ca ett dygn längre). Men å andra sidan så blev j inte körningen lika intensiv. Plus att vi hann hälsa på lite släktingar till Mattias (och Malva). 
 
Väl hemma har vi inte gjort så mycket. Packat upp, packat upp och packat upp. Och tvättat. 
 
Idag var jag till vårdcentralen och blev tappad på 6 rör med blod. Tydligen ytterligare en två års kontroll (särskrivning deluxe. Visste inte att man skulle göra två sådana men det fick tydligen jag göra. Har även hunnit med en tripp till flygstaden och köpt två par skor till lillskruttan. SEN bar det av till tandläkaren. Har nu fått min bettskena så nu kanske mina nergnisslade babytänder kan få vila lite. 
 
Jag har även sökt fyra jobb. Inget i Halmstad men vad spelar det för roll. Jobb är jobb och det finns utmärkta pendlingsmöjligheter. Oftast i alla fall. Och skulle det inte göra det så har jag ju körkort. Så nu är det bara att fortsätta söka och hålla tummarna. Är verkligen extremt sugen på ett av jobben jag sökt så jag hoppas verkligen att jag åtminstone för komma på intervju. Har ju inte ens fått göra det ännu. :/ 
 
Jaja, nu ska jag umgås med Malva. Vi lyssnade på Ace Wilder nyss (de flesta av er kan nog räkna ut vilken låt, hehe). Hur som haver så sjöng jag med och jag gungade lite till musiken här där jag sitter, och vad gör Malva då? Hon stannar upp, tittar upp mot mig rakt i ögonen, lyfter fingret, lägger det över munnen och säger "schh". Om hon inte vore så söt skulle jag tagit illa upp. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0