Chock och beslutsamhet

Idag har vi inte gjort många knop. Och med vi menar jag mig själv. Mattias har städat och hållt på men det enda jag gjort är att mestadels röja upp röran jag ställde till med igår när jag fick för mig att baka kanel- och vaniljbullar. Blev klar med det 21 igår så den mesta disken fick snällt vänta tills idag. Oturligt nog så gjorde den det också. Trist att den inte diskade sig själv menar jag. 
 
 Nåja, vi pallrade oss iväg till bibblan och förröstade. Men inte förrän jag till min stora förfäran sett en av sommaren arbetskamrater pryda artiklar i skvallerpressen. Hade ingen aning om att hon var med i SD. Ironiskt att sd pratar om hur vi ska ta hand om de äldre och bla bla och hon är med där. Men under de gånger vi arbetade tillsammans så var hon alltid sen..? Lätt ironiskt tycker jag.
 
Fast på ett sätt var det bra för det hjälpte mig faktiskt att i sista stund fatta beslut om vad jag skulle rösta på (bestämde mig faktiskt på vägen till vallokalen), och nej, jag övervägde inte att rösta på sd men det betyder ju inte att de inte kan påverka vilket annat parti man väljer. Sen oavsett vad jag hade valt så känns det ändå som att jag inte håller med något parti till punkt och pricka. Men samtidigt vill jag inte rösta blankt eftersom jag ändå vill ha förändring. Jaja, om 1½ vecka är det valvaka som gäller för min del. Bäst att inhandla popcorn. Och kanske även servetter med tanke på hur upprörd jag blev vid senaste valet. Och nej, jag grät inte. Men jag extremt långt ifrån överlycklig. 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0