Något...

Alltså facebook.. Jag vet att det är ett socialt medium som folk mer eller mindre använder som sina dagböcker. Fast i en lite hemligare variant med kryptiska meddelanden som ingen eller få begriper. Fine! MEN jag kan inte släppa att de senaste dagarna har det inte gjorts en enda uppdatering om vad som pågår i Stockholm. Inte en enda. Det behöver inte vara ett hot, vi vet ju inte ännu vad det är, eller om det ens är något. Men det faktum att det dyker upp irriterande selfies på folks munnar och tuttar men inte en jäkel nämner vad som pågår, inte ens när det händer något här i Sverige. Det är bara pinsamt. Å andra sidan så har jag ju inte nämnt det själv heller men jag hör ju inte till dem som uppdaterar vad jag gör varannan timme heller. 
 
Antingen är det helt enkelt ingen som bryr sig. Eller så har jag alldeles för många föråldrade fjortisar på min facebook som bara bryr sig om sina egna tuttar och duckfaces. Dags att rensa kanske? Jaja, det får bli en annan dag.  
 
Ang. det som händer i Stockholm så tycker jag att det är fasligt spännande. Och inte särskilt nyttigt för min paranoida och överaktiva hjärna. 
 
Nåja, nu ska vi strax lägga lillskruttan. Blir första kvällen utan välling på länge för henne. Blev så sen middag så det behövs knappast. Och på tal om mat så doftar lägenheten himmelskt av nybakade tekakor. Jag fick ett ryck och kilade ner till ica och investerade i jäst och andra livsnödvändigheter och resultatet blev min första sats med tekakor, ever. Första plåten kunde kanske ha gräddats lite till men mumsigt blev det i alla fall,. :)
 
I morgon ska jag träffa psykologen. Känner mig nervös för nu känns det inte längre som att jag har något behov av att träffa honom. Å andra sidan vet jag ju att det bara är en tidsfråga innan det behovet dyker upp igen. Men det känns så märkligt att gå och träffa en psykolog när man känner sig "frisk". Men men, kan nog bli bra. Jag lär ju sova som en stock på eftermiddagen när Malva vilar. Brukar alltid få världens energiurladdning efter sånt där. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0