4 dagar sen

 
Så vad har hänt de senaste fyra dagarna (eller tre eftersom den här dagen inte hänt ännu)?
 
I fredags var jag och Mattias på bio och såg the maze runner. Den var väl ungefär så läskig som jag förväntat mig. Jag hoppade till redan i första scenen typ. Haha, för en nervbomb som jag så är det oundvikligt.Sakta men säkert vande jag mig vid filmen och även om den var spännande hela tiden så var jag inte lika nervös och rädd mot slutet som i början. Låter kanske som något negativt men personligen ser jag det som positivt.
 
Med andra ord gillade jag filmen, ett stort plus var att den faktiskt inte gav mig några mardrömmar. Men precis som jag misstänkte så påminde den en del om The hunger games. Men jag tror (och hoppas) att den kommer särskilja sig mer vid nästa film, om de fortsätter att filmatisera böckerna dvs. 
 
I lördags åkte vi till Falkenberg och badade med systeryster, Mice och barnen. Tror det var mycket uppskattat sv barnen (och även oss) och vi samtliga blev väldigt trötta. Jag och Mattias däckade i soffan efteråt medan Malva sov ute i vagnen. Elma däckade redan i bilen på väg därifrån och Ida däckade i soffan på kvällen när det var dags att käka ostbricka. Hehe. De enda som inte spontant somnade var Leo och Mice. Sådan far sådan son antar jag. :) 
 
I söndags gjorde vi väl inget förutom veckohandlingen. Och nu är det en ny vecka. Igår fick jag ett underbart samtal från arbetsförmedlingen. Nu är det fritt fram för mig att söka praktik. Underbart! :D Hade tänkt göra en rivstart med det idag men har insett att det får vänta lite. Malva är nämligen inte på dagis idag och inom kort får vi sällskap av Leo medan Mice och Elmis åker iväg och köper fälgar långt ut bort i oändligheten. Okej, kanske inte sååå långt bort men tillräckligt för att det kommer ta 3-4 timmar eller nåt. 
 
Jaja, det var det. Nu ska jag väl förse oss med lite frukost antar jag. 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0