Trevligt samtal och tristess

 
Idag fick jag ett trevligt telefonsamtal från Halmstads näringslivs AB. Jag har fortfarande inte fått någon praktikplats där men vi pratade lite omkring det och vad som kan förväntas och när jag kan börja osv. Spännande! Någon gång i nästa vecka skulle jag få svar på om jag får komma dit eller inte. HOPPAS! Åh jag blir alldeles pirrig av förväntan. :D 
 
Hon sa dock att de inte är i någon position att rekrytera folk, vilket egentligen den här typen av praktik kanske helst ska gå ut på. MEN min tanke var aldrig att bli rekryterad, superkul om det var möjligt förstås, men jag måste ju vara lite realistisk också. Däremot så har de ju ett väldigt stort nätverk som kan vara till mycket hjälp. Något hon också nämde. :) Åh det vore så roligt att få jobba igen. Tihii! Och ja ja, jag försöker påminna mig själv om att jag inte fått någon praktikplats ännu, men det är svårt att hålla tillbaka hoppet och förväntningarna. 
 
Ang. tristessen så känns det att vi varit lite lätt instängda här hemma. Vi har förvisso varit på några små promenader osv, men nu har det bara varit jag, Malva och Mattias i 3½ dygn. Inte för att vi är sura eller trötta på varandra eller så, men det vore verkligen roligt att göra något annat. Men faktum kvarstår ju: Malva är inte frisk ännu. Men helt klart bättre. Idag sov hon över förväntan efter lunchen med bara ett avbrott som ändå var hyfsat lätt att åtgärda.
 
Och nattens andra halva så fick till och med sova ostört alla tre. Malva (och vi med för den delen) sov som en stock från 3-4 nångång i natt till strax efter 8 i morse. Rena rama himmelriket! Hon åt normalstor frukost och normalstor lunch. Woop woop, det går helt klart åt rätt håll i alla fall. :)
 
Men jag undrar just hur lång inkubationstid den här skiten hade. När vet vi liksom att faran är över för smitta? Känns ju som om att om jag och Mattias blivit smittade borde vi blivit sjuka vid det här laget. Vi har ju liksom varit med Malva hela tiden, dvs sen redan innan det bröt ut ju. Ytterligare ett stort frågetecken är vart tusan hon blev smittad?! INGEN på dagis har haft något liknande, eller ingen hade haft något liknande sist jag hörde ngt från dagis, dvs i månadags. Leo och Elma hade ju "bara" höstblåsor så det var ju knappast från dem hon blev smittad. Såvida inte de drog med något från Leos dagis men lyckades själva undvika att bli smittade?! 
 
Malva har ju å andra sidan en tendens att käka lita på sanden på dagis, om inte hon slutat med det nu, vet inte. Men där lär det ju finnas en del baciller och kattskit så kanske något sånt kan ha gjort henne sjuk. Jaja, jag vet inte. Det ska i alla fall bli skönt att få tillbaka min friska och glada unge. Hon till och med luktar annorlunda nu. Tror det är penicillinet.
 

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0