Tisdag

Jag fortsätter väl gårdagens tema:
 
Uscha vilken natt vi haft! Vid halv 2 gav vi upp och lät Malva sova i vår säng. Från Malvas sida var det trott eller ej vilda protester med skrik och gråt. Då är det illa med tanke på att hon typ aldrig protesterar mot det (fast det händer ju inte så ofta att hon får sova i vår säng heller). Hon har mått så dåligt, antagligen haft ont, att hon inte riktigt vetat vart hon ska ta vägen. Bara skriker och gråter och säger nej, nej till allt. Inget är bra och inget hjälper. :( 
 
Kruxet var som vanligt att jag inte kunde somna när hon låg i vår säng. Och Malva fortsatte dessutom att vakna stup i ett, enda skillnaden var att hon lugnade sig snabbare när hon låg i vår säng. Vid 4 gav jag upp och la henne i sin säng igen, gick förvånansvärt bra ändå. Men det dröjde ju inte särskilt länge innan tårarna var framme igen. Vi gav upp vid 7 och inledde morgonen med det äckliga penicillinet. Följt av lite isglass. I skrivande stund sitter faktiskt Malva framför teven, inbäddad i en filt. Mattias är på ica för att köpa alvedon. 
 
En vänlig främling skänkte mig alvedon med kort utgångsdatum igår, var rena turen, så Malva fick ju en sent på kvällen och kunde äntligen somna (för första läggningen igår tog verkligen lång tid). Men de alvedonen var egentligen för spädbarn så nu ska hon få en sort som är mer anpassad för hennes storlek.
 
Dagens utmaning blir att få i henne vatten. Eller ja, mat också för den delen. Men absolut vatten. Tänkte prova frysa ner lite istärningar och se om hon vill äta det. Isglass i alla ära, det är bättre än ingenting, och perfekt att få efter den äckliga medicinen, men hon ska väl helst kanske inte äta det hela dagen. Särskilt när hennes mage inte mår så bra heller. 
 
Huvva. Jaja, det är bara att kämpa vidare. Mellan stunderna av skrik och gråt kan man ju faktiskt skymta vår vanliga Malva så de stunderna gör det lite lättare. :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0