Sviktande motivation

Idag svitar min motivation något. Är fortfarande dåligt med sömnen och förkylningen forsätter att rota sig. Och det är bara 3 grader ute så nu åker vinterjackan fram på riktigt. Jag har förvisso redan använt vinterjacka två gånger. Det är så irriterande med jackorna. Jag har nämligen tre vinterjackor. En som är aaaadeles förstor, rena rama tältet. En som jag kan ha men som är för liten. Samt en som sitter precis lagom men den är trasig. :/ Tror dock att jag kör på den som är förliten idag. Ska iväg på lite möten och sånt där och då vill jag inte komma dit och se ut som ett jäkla tält. Så idag kör jag på "stoppad-korv-looken". Det blir väl... Bra..?
 
I morgon börjar jag redan 6:45. Ska bli intressant att se hur det går att gå upp så tidigt. Håller tummarna för att jag inte väcker Malva.
 
I övrigt så går saker och ting framåt. Idag ska jag få mitt gamla intyg som jag väntat på i över tre veckor. Det var då på tiden! Och jag ska även samla mod (och framför allt tid) och ringa till kvinnokliniken. Det har för tusen gått tre, TRE(!!!) veckor sen min undersökning och jag har inte hört ett jota. Och jag kommer kanske få göra en undersökning i december också (enligt läkaren som undersökte mig sist) och det vore ju himla roligt om de hade lite framförhållning så jag fick veta datum och tid lite i förväg. Jaja, det var det. Dagens gnäll. Nu ska jag packa ryggsäcken och bege mig ut i mörkret och kylan. Ska försöka komma väg lite tidigare idag så jag kan ta det lugnare. På bilen i morse var det nämligen is. Inte vanlig frost utan is (!). Och med tanke på hur blött det var igår så är jag rädd för att det kanske dyker upp lite isfläckar längs vägen. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0