Förbättring

Malva fortsätter att bli bättre. I natt sov hon hela natten och hon har haft bra aptit hittills också. Underbart. :) Däremot så upptäckte vi nya mystiska utslag på hennes rygg strax innan lunch. Jag misstänker att det beror på penicillinet. Utslagen är dock inte särskilt många så jag vet inte riktigt om jag borde kontakta läkaren eller inte. Utslag av penicillinet kan man ju få, men om jag fattat det rätt så ska man bara avbryta behanlingen om det är typ nässelutslag, vilket jag betvivlar att det är.  
 
Dagens andra positiva är att min bälte kom redan idag, så jag tvingar kanske med mig Malva och Mattias på ytterligare en promenad nu när jag kanske kan ut och gå utan att det gör så förbaskat ont. 
 
Dagens negativa är att när bältet faktiskt trillade ner i brevinkastet så såg jag först bara att det var ett stort kuvert och jag blev livrädd att det var från sjukhuset. Läkaren sa ju att det skulle ta ca en vecka, vilket är på måndag. Så jag får väl egentligen svar kanske i slutet på nästa vecka alternativt veckan därpå, men jag har redan börjat noja över svaret på biopsin och cellprovet. Inte blir det bättre av att jag läser skräckhistorier på internet om folk som fått plocka bort hela livmodern. Usch. Tur det händer en massa grejer i helgen så kanske jag glömmer bort det lite. 
 
I morgon ska nämligen jag och Mattias ut på partaj (??? Trodde väl aldrig jag skulle säga/skriva det). Malva ska sova hos sin farmor och farfar i Oskarström då. Ska bli uppriktigt skönt faktiskt att inte behöva ge henne medicinen. På lördag vet jag inte riktigt hur det blir men på söndag morgon och förmiddag så slipper vi det i alla fall. Underbart. Fast de senaste tre gångerna har det gått avsevärt lättare än tidigare gånger. Kanske har hon börjat förlika sig med sitt öde. Eller så har hon lärt sig att hon får något gott efteråt så därför kanske hon finner sig i det. 
 
Sen på söndag är det kalas i Oskarström så vi återser inte Malva förrän på eftermiddagen, men men, hon har ju blivit så mycket bättre nu så det är nog ingen fara. Och vi kan ju dessutom passa på att ta en rejäl sovmorgon. När hände det sist liksom? 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0