Bekväm

Tror jag börjar känna mig mer bekväm på jobbet (praktiken) nu. Inte för att jag har känt mig obekväm, tvärtom. Men nu har jag i alla fall börjat sova bra. Hade nog sovit hela natten i natt om det inte vore för att Malva väckte oss. Plus att jag vaknade av mig själv en gång men en gång räknas knappast. Natten mellan söndag och måndag vaknade jag liksom 7 gånger. Sen natten därpå 4, och natten därpå 3 och igårnatt 4 gånger. Så 1-2 gånger är ju underbart! 
 
Idag bär det av mot Falkenberg under förmiddagen. Tror dock att vi är tillbaka i Halmstad igen runt lunch. Det är spännande med alla möten. I onsdags fick jag ju följa med till Varberg och lyssna på en massa föreläsningar. Där kände jag mig ganska så vilsen och obekväm men just därför  var det så bra, det är så lärorikt för mig. :)
 
Nåja, ska strax cykla in till stan. Dagarna den här veckan har gått jättefort, kan knappt fatta att det är helg! Och på tal om helgen så har vi väl några idéer men inget spikat ännu ang. vad vi ska hitta på. Vi kör en lite soft "vi tar det som det kommer"- attityd. Goodie. 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0