23 kvar

Nu har vi "bara" 23 doser kvar av det där hemska penicillinet. Malva uppskattar verkligen inte att behöva ta det. Och jag klandrar henne inte. Jag tycker det är illa nog att äta penicillin i tablettform. Så att behöva ta det flytande.. *ryser*
 
Dagens besök hos sjukgymnasten gick väl bra antar jag. Det resulterade i beställning av ett bälte samt en nyinköpt kudde. För tre kuddar är inte tillräckligt många. Hehe. Mattias den stackaren har bara en. Jag kanske ska tvinga på honom någon till för han skulle nog ha nytta av det han med. Ang, bältet skapade det rejält beslutsångest. Kunde inte komma underfund med vilken storlek jag skulle ha. Beställde tillslut det stora bältet även fast jag kunde ha det lilla med. Tyckte det satt liiite lite för hårt. Men å andra sidan känns det ju inte heller bra att råka köpa ett för stort. Men men, får väl skicka tillbaka och byta om det inte blir bra. 
 
Malvas "soliga" humör dämpades lite under eftermiddagen. Hon sov på tok för lite efter lunchen och var extremt upprörd. Hon blir lite lätt galen och bara går runt och skriker och kastar saker och vägrar låta oss ta i henne. Låter som trots nästan, men det är ju för att hon har så ont och inte kan hantera det. Stackars lillan. Men men, över lag har det ändå varit en bättre dag än tidigare men vi har nog ytterligare en jobbig natt att se fram emot. Jag var kanske lite väl naiv och optimistisk i morse när jag trodde vi skulle få mer sömn i natt. 
 
Jaja, det var det. I morgon står det lite telefonsamtal på menyn. Ska försöka få tag på hemvårdsförvaltningen igen. Har tappat räkningen på hur många gånger jag försökt (och vad är det med myndighetspersoner att inte vara tillgänglig på telefon och samtidigt inte klara upp en så enkel sak som att svara på mail?). Lönekontoret ska även jagas (dvs jag måste börja med att leta upp numret för jag har, föga förvånande, lyckats tappa bort det).
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0