Över!

ÄNTLIGEN är  den här förbannad veckan över! Tyvärr är jag fortfarande övertrött så jag skulle gärna vara ledig en dag till. Eller en månad... 
 
Veckan som gått har verkligen varit jobbig, känns som om jag simmat runt på botten av en kolsvart tjärn. Typ. Gårdagens hade helt klart flera ljuspunkter, Wapnörundan var riktigt mysig att cykla (synd bara att Malvas hjälm gick sönder när vi kommit halvvägs). Sen på kvällen bjöd Mice på en underbar middag i form av svindyr oxfilé. Han har defintivt påbörjat en omvändning av min motvilja inför att äta oxfilé, köttet vi åt i går var ljuvligt (fast egentligen borde man ju inte förvänta sig något annat heller för en köttbit för övr 400kr, jaja, det var ett helt kg, men ändå, 400 kronor liksom!!). Gårdagen hade som sagt sina höjdpunkter och sina dalar. Usch! Men jag var ju redan förberedd på att den här jäkla veckan skulle sluta lika överjävligt som den började. Vilket den givetvis gjorde också. Men nu är den över. Äntligen. 
 
Ny vecka i morgon. Förhoppningsvis är jag inte lika trött. Det är  bara tre veckor kvar av praktiken. Under den kommande veckan ska jag på arbetsintervju. Ansökte om jobbet för typ en vecka sedan och har redan blivit kallad på intervju. Jag är dock inte förvånad. Eftersom det gått så dåligt på jobbsökarfronten så tog jag tillslut och sökte inom Hemvårdsförvaltningen. Även om det inte har med min utbildning att göra är det ett jobb, som jag kan. Lär ju bara gälla ett sommarvik men det vore ju roligt att dra in lite pengar. Inte för att det krisar eller så men jag har ju börjat inbilla mig att vi kanske kan ut och resa något framför (destination Skottland. Alt. en weekend i Rom eller nåt). 
 
Jaha, det var det. Jag ska väl återgå till att vårda vår middag. Burgundisk köttgryta står på menyn idag. Sen ska jag fira att veckan äntligen är slut genom att gå och lägga mig tidigt. Helvetet är äntligen över. Förhoppningsvis. 
 


Kommentarer
Postat av: Carina

Jag hoppas verkligen att nästa vecka och alla veckor framöver blir bättre och alldeles ... alldeles underbara

Svar: Tack, tyvärr började inte den här dagen helt bra, men antar att det bara kan bli bättre nu. :)
Elisabet

2014-05-11 @ 21:21:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0