omg omg OMG!!!

Har just sett senaste avsnittet av Revenge. HUR ska jag kunna sova efter detta?!?!?!??? Och nu är det ju en EVIGHET till nästa säsong. Blääh!  Mår nästan lite illa för det hände så mkt, massa blod och chock mm (fast den kan bero på pollyn jag åt också).
 
Ytterligare en sak som gör mig lätt illamående är att jag har förvånansvärt många rasister i min släkt. Eller så är det förvånande att jag inte är det. Eller rasister och rasister. Man ska inte ropa rasist hit och dit hur som helst. Men att blint bara lita på en massa skräp, och att samtidigt påpeka att alla politiska partier är skärp förutom sd är ju.. Pinsamt. :( Visst finns det skräp inom det mesta, sen finns det ju mer eller mindre skräp. Sen har väl inte jag någon rätt och tycka att mina åsikter är vettigare än någon annans. Men jag kan bara inte förstå hur en någorlunda bildad människa kan.. näe det går inte! 
 
Varje gång vi går till ica så sitter det en tiggare där utanför. Vi brukar ofta ge honom en liten slant eller två. Han är trevlig, verkar tycka om Malva. Hon är i alla fall nyfiken på honom även om hon är lite blyg. Vad gör det att han sitter där? Egentligen?! Ja, tiggarna stör mig, men jag tror att de stör mig mest bara för att de ger mig dåligt samvete. 
 
Min bästa väns pojkvän är utländsk. Han är inte kristen, fast vilken religion han "tillhör" är egentligt totalt oväsenligt (eller borde i alla fall vara det). Ska han inte ha rätt att vara här eller vadå? Jag har aldrig träffat honom men han verkar vara väldigt snäll och rar, och jag har fått höra lite om hans familjs historia. Det är ju helt fantastiskt att de kunnat komma hit, vem vet hur det annars skulle gått liksom. 
 
Ska vi stänga in oss i vårt lilla Sverige? Ska vi förbjuda svenskarna att åka härifrån? Eller är det okej att utesluta andra från att jobba i Sverige men helt okej för svenskarna att åka utomland och jobba? 
 
Eller om vi går ifrån den frågan en stund. Sd säger ngt om att vi vill locka fler kvinnliga väljare, genom kvinnors "rätt att välja". Därför vill de ha fri abort fram till v12. Idagsläget är det fri abort till v18... Need I say more? 
 
Åh jag blir så ledsen. Och förbannat. För det är så jävla stört allting! Om det är något jag bara inte tål så är det idiotfasoner. Jag har svårt för saker (och människor) som beter sig korkat. Jag själv är ju inte särskilt världsvan alltid (snarare tvärt om) men jag har så svårt för hur människor kan tycka så illa om andra människor (ofta) utan orsak att jag blir känner hur jag mörknar inombords. HUR man man dömma ett helt folkslag på några individer? Eller på en religion? 
 
Hur många gånger har jag inte hört " dom där muslimerna". Som om de kommer från ett och samma land. Landet försvinner i bakgrunden bakom religionen. Vad är vi då? "Dom där kristna". Sen att jag gått ur kyrkan och har svårt att tro på gud.. Det spelar ingen roll. Kristen som kristen. Eller? Sverige, Norge, Finnland.. Näe, vi kan ju slopa landgränserna helt för vi är ju "dom där kristna". 
 
Får rent av lite ångest av det, det kittlar i magen och jag känner mig frestad att slå handen genom en vägg. Om jag hade kunnat det alltså. Varför är folk så jävla korkade?!?!?? :@ :@
 
 
Nåja, det är väl lika bra att jag inte kan det för annars hade jag väl demolerat halva stan. Och hela Jämtland. 
 
Näe fy! Ber om ursäkt för ett snurrigt och förmodligen totalt obegripligt inlägg. Men jag kan inte gå och lägga mig den här irritationen.Som för övrigt spårade totalt. Jag skulle ju egentligen bara skriva om Revenge men en titt på facebook fick mig att inse att det är hög tid att rensa upp bland bekantskapen (tack S för inspirationen förresten). :)
 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du får SD att låta rasistiskt. Det är inte den uppfattningen dom har gett mig eller andra som tänker rösta på dem. Kan du nämna en grej som gör dem rasistisk? Jag kunde förstå om de tänkte slänga ut alla invandrare och vägra släppa in någon. Vad vet jag om politik, men jag har hört att de vill begränsa invandringen. OM SD är rasistiskt för att de vill ha en begränsad invandring, då måste ju även HELA länder vara det, t.ex. Finland.. och Danmark?

Svar: Det är klart att sd inte vill utmåla sig som rasistiska. Sen tror jag väl inte alla anhängarna är det heller (jag hoppas i alla fall det). MEN om man lyssnar på en debatt när de medverkat så nästan oavsett vad som diskuteras så återgår de på ett eller annat sätt till invandring. De verkar inte kunna diskutera sina ståndpunkter utan att gå in på invandring och bara det tycker jag är misstänksamt.
Elisabet

2014-05-16 @ 23:54:39
Postat av: Anonym

Jag grundar mina åsikter på vad jag har hört/läst/sett precis som alla andra, och sen om det är SANT eller INTE det kan ju ingen veta egentligen. Exakt som vad de andra säger, hur vet man att de talar sanning och inte sedan bara ändrar sig^^

2014-05-16 @ 23:59:02
Postat av: Carro (Idas kompis)

Åhhh ser du också Revenge?! Så sjukt bra serie! Åh jag håller med dig. En evighet till nästa säsong ju! Hur ska nästa säsong bli?! Kan inte annat än att bli ännu bättre. David lever ju!! OMG!!!

Svar: Ja sjukt spännande! Men HUR kan han leva?! Det är helt galet alltihop, och så sorgligt att Aidan dog, men samtidigt så hoppades ju jag på Jack men ändå.. Uscha. :/
Elisabet

2014-05-17 @ 00:33:41
Postat av: Anonym

I de debatter jag har sett kan inte motståndarpartiet låta bli att gå tillbaka till att SD är rasistiska och ta upp invandring trots att de diskuterar något annat.

2014-05-17 @ 13:06:51
Postat av: Carro (Idas kompis)

Ja kanske är något sådant där skumt att det är hans tvillingbror, haha så va det väl i skilda världar?! :) Ska ju vara spänning ;) Åh
Aiden kommer säkert ha överlevt på något konstigt vis, eller så kommer Emely komma över honom å gifta sig med Jack. Spekulationerna är vilda här märker du va ;) Den som väntar på något gott... ;)..

2014-05-18 @ 02:08:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0