Helgplaner

Jaha. Klockan 11 ska jag infinna mig på bibblan och hoppas att jag får tag på kurslitteraturen som behövs. Det jäkla aset som lånade boken innan mig har fortfarande inte lämnat tillbaka den. Och slutrapporten ska vara klar i morgon. Usch! Igår var jag heligt förbannad. Milt sagt. 
 
Nu har jag dock lugnat ner mig lite och förlikat mig med att jag kanske inte hinner klart i tid och därmed förlorar alla möjligheter till ett vg. Är ju inte ens säkert jag får ett även om jag skulle hinna klar i tid. Vet bara att jag har hyfsat goda möjligheter eftersom de andra uppgifterna gått ganska bra och jag har ju vg i betyg på flera delkurser. Men men. Försöker förtränga min prestationsångest som under gårdagen vandrade upp i en miljon procent. Typ. Fick till och med så mycket ångest av stressen så jag fick ont i magen. Bara för att jag inte får tag på den jäkla boken. Nåja, det är som sagt bättre idag och jag är inte längre sugen på att gå bärsärkargång och demolera hus. Jaja jag ska vara ärlig. Ett hus hade knappast räckt, kanske ett helt område? Hehe. Jaja, gårdagen var som sagt jobbig.
 
Idag är det panikpluggning under förmiddagen som står på menyn. Sen ska vi kika in Anderbergsfestivalen en sväng och sen ikväll lär jag väl plugga igen. Trist men jag har ju inte så mycket att välja på. 
 
En positiv sak är att vi nu fått ordning på några program i datorn så nu slipper jag i alla fall skriva och lämna in rapporten från en wordpadfil. Det hade varit rena rama mardrömmen. Avsaknaden av ett riktigt ordbehandlingsprogram innebär dock att texten kommer kräva rejäl korrläsning. Den här gången kommer stackars Mattias inte undan. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0