En dröm

I natt drömde jag att Malva började på dagis. Det var ett kombinerat dagis och serviceboende för förståndshandikappade. De åkte iväg på dagverksamhet tidig på morgonen och då byggdes lokalen om till ett dagis. När jag kom dit så var personalen trevlig. De berättade om dagiset och vi pratade om hur inskolningen skulle gå till. Vi skulle börja med att jag och Malva skulle vara där i 3-4 timmar och umgås med alla där. Sagt och gjort. Men så blev det plötsligt kväll och då sa personalen att vi kunde åka hem när vi ville, men poängterade att vi måste göra det snart eftersom de förståndshandikappade skulle komma hem snart (vid 18:00) och då var det viktigt att dagiset redan var ombyggt till ett serviceboende igen. Jag och Malva hjälpte till att återställa serviceboendet och när vi precis var klara och kommit ut så hade brukarna kommit hem. De blev stormförtjusta i Malva. 
 
Helt plötsligt var vi i en jättestor grotta, med vi menar jag, jag, Mattias, Malva, Ida och Mice. Den var mörk men lystes upp av eldfacklor. Det bodde en drake i grottan som vi skulle fly från genom att spela oss bort. Det var Mattias som skulle spela tv-spel och på så vis få ut oss ur grottan och bort från draken. Runt grottans rum så stod det massor med garderober uppradade. Jag hade några kläder liggandes längst upp på en garderob längst bort i rummet. Mice klättrade upp på en annan garderob och tänkte gå på alla garderoberna för att hämta dem. Jag tyckte det var för farligt så jag skällde på honom och sa åt honom att klättra ner. Garderoberna var vingliga och om han välte dem skulle han kanske ramla ner i en avgrund. Dessutom kanske det skulle locka dit draken. Det gick dåligt för Mattias, hans tv-spels karaktär, Super Mario, dog hela tiden innan vi kommut ut ur grottan. Alltid på samma ställe, bland en massa guld och lava. Men så lyckades han ta sig vidare i spelet. Vi åkte utför i en gruvvagn som såg exakt ut som en barnvagn. Fattar inte hur alla fick plats i den, dessutom satt det helt plötsligt en enorm älgtjur i vagnen med oss. Sen vaknade jag. 
 
Hmm. Min hjärna har ju haft det roligt i natt. Men snart ska jag ut på nytt, inte så mystiskt (men hemligt) uppdrag. Vet inte om det egentligen är hemligt eller inte så just därför är det ju dumt att blogga om det. Men jag kan ju ändå uppmana er för att hålla tummarna för mig. Trott eller ej men jag ska agera kartläsare idag. Lås oss hoppas att vi kommer rätt och inte hamnar tio mil åt fel håll. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0