Ditt och datt och ingenting

Åh så underbart det var att få komma hem! Vi strosar omkring här hemma som tre zombies och gäspar ikapp. Fattar inte varför vi är så trötta. Malva hade svårt för att sova på dagen i helgen, och natten mellan lördag och söndag vaknade hon en del men utöver det så sover hon rätt bra så vi kan ju inte direkt skylla på henne. 
 
På  tal om Malva, usch vad hon slog sig idag! :( Först ramlade hon ur soffan, IGEN! Tycker hon borde lära sig vid det här laget hur man ska bete sig i en soffa men icke! Nåja, det fallet var inte så farligt. Visst blev hon ledsen och slog sig men för en gångs skull så slog hon varken huvud eller ansikte. 
 
Men vid ett senare tillfälle så tappade hon balansen av någon anledning och for huvudstupa ner mot golvet. Rak in i benet på datastolen. Fy tusan vad hon slog sig. Och vad hon skrek! Stackars lillan! :'( Ett blåmärke dök upp riktigt snabbt. Försökte hålla det borta med en kyld kniv men vetetusan om det hjälpte. Hon har en rosa/blå/lila fläck ovan för ögat. Uscha! :(
 
Blåslagen eller ej. Den obligatoriska kvällspromenaden blev av ändå. Malva försökte sätta cykellsadelskyddet vi fick från Hallandsloppet på huvudet medan hon sa "dut". Ibland kommer hon även släpandes på skorna och säger "duut"! Sen om det är hennes, Mattias eller mina skor kvittar.
 
 
Blåmärket syns inte så tydligt på bilderna men tro mig, det är där. :(
 
 
Bjussar på en bild från Hallandsloppet/Wapnörundan. Efter (typ) 5 km nedförsbacke kom pausen som var (hör och häpna) på Wapnö. :) Tycker Malva ser stor ut ibland men här når hon ju inte ens ner med fötterna, Hihi, min lilla lillskrutta! :)
 
 
 
Nu är det för övrigt 14 dagar kvar av praktiken. Men då är samtliga dagar inräknade. Tar vi bort studiedagar och rödadagar (kristihimmelfärds) samt klämdagen där så är det bara 9 dagar. 9 dagar kvar. SJUKT! Gruvar mig för att det ska ta slut. Alltså, det ska ju bli roligt att ta examen förstås. Men nu är jag ju så van att vara på HEM så det känns tråkigt att jag inte kommer vara där mer. :/ 
 
Dessutom måste jag bestämma mig för om vi ska fira det på något vis. Skolan har bjudit in till lunch men jag tror jag kommer avstå. Känner ju inte någon där och har inte träffat lärarna på 1½ år.. Känns trevligare att hitta på något eget istället. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0