Hålla tummarna

Har just sökt ett jobb som vore helt perfekt för mig. Och med risk för att låta självgod: jag vore helt perfekt för jobbet också. :)  Så nu är det bara att hålla tummarna. :)
 
Idag var jag och Malva ute på ett cykeläventyr som körde ner mitt humör i botten. Nästan. Jag cyklade in till stan för att gå på babyprofsen och team sportia i jakt på en cykelsits till Malva. Givetvis hade vi motvind hela vägen dit. Väl framme hos babyprofsen så står det en skylt i fönstret att de flyttat och håller till mittemot byggmax. För er som inte vet vart det är så kan jag bara meddela att det är precis åt andra hållet. Så det var bara att vända och cykla ut dit istället. Väl framme så visade det sig att de bara sålde en sort (hemsidan hade tre olika). Så eftersom mitt förstahandsval inte fanns i butiken så ville jag inte köpa något utan att prata igenom det med Mattias först. Då tänkte jag (naiv som jag är) att jag kunde cykla till team sportia och kolla. De hade också flera bra stolar, enda skillnaden var att deras var dyrare, Typ. Men gissa vad?! Jo Team sportia ligger ju inne i centrum så egentligen borde jag ju cyklat dit innan jag cyklade ut till babyprofsen. Det hela gjorde mig så fördömt sur (och lat) så jag cyklade hem igen. I motvind, givetvis. Så vi får se om vi hinner shoppa en stol ikväll eller inte. Oavsett vilken det blir så är det billigare än alternativ två: dvs köpa en elcykel OCH en cykelsits. Det känns jättebra att jag har lite jobb i sommar men det blev himla krångligt med hämtning och lämning på dagis. Nu fattar jag varför vissa familjer har dubbel uppsättning bilar. Inte för att det är aktuellt för oss men ändå. Jösses! 
 
I morgon blir jag gräsänka när Mattias åker på dreamhack. Tyckte det bara var förra veckan som det var en månad kvar men det var det visst inte. Jag och Malva kommer då roa oss med att åka till Falkenberg för lite pyjamasparty. Vi har det rätt så lyxigt ändå. Mattias har ju bilen så Ida och Mice kommer och hämtar oss på lördag och kör sedan hem oss igen på söndag. Nice! :)
 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0