Gissa...

 
Gissa vad jag gjort idag?
 
 
 
 
Exakt! Jag har pluggat. Och då och då tänkt förbannat det själva arselhålet som inte lämnade tillbaka litteraturen. 
 
Men min rapport är i alla fall inlämnad och nu ligger det bortom mina händer. Har varit så stressad idag. Tog en paus mitt på dagen när Malva sov. Då slog jag mig ner framför teven för att tänka på annat. Lyckades dock inte så bra eftersom jag gick igenom kapitlen som jag inte orkade gå igenom igår. Med andra ord pluggade jag under pausen också. När rapporten väl var inlämnad kunde jag inte gå någon ro i kroppen, tack och lov hade vi gymmet från 18. Mattias skulle egentligen träna först men han hade vänligheten att låta mig börja. Det hjälpte faktiskt lite, känner mig lite lugnare inombords nu. :) 
 
Förhoppningsvis får vi gymmet i morgon med. Men då ska jag inte springa något. Har börjat få så ont i benen. Jag springer liksom inte ens långt men att vara tjock och ha dåliga skor är verkligen ingen bra kombo. Så i morgon får jag väl bara köra lite gym och lite crosstraining så benen får lite vila. Om jag lyckas låta bli. Nu när jag insett att jag faktiskt kan springa så är det ju lite roligt också även om min kondis är pinsamt dålig. :)
 
Nåja, det var det. Så fort Mattias kommer tillbaka ska jag slänga mig in i duschen. Har inte haft vanliga kläder på mig alls idag. Först nattline fram till 17:45. Sen träningskläder och sen tänker jag mysa ner mig i badrocken. Lovely! 
 
Men innan dess ska jag väl iaktta Malva medan hon leker med lego och nynna på lite smått och gott av Bryan Adams. Nu känns det rätt bra. :)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Helena

Sån stress man inte kan påverka är jobbig...
Nu får du tänka på annat o hoppas på bra bedömning av ditt arbete.

2014-06-01 @ 21:49:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0