Dreamhack

 
Är gräsänka medan Mattias är på Dreamhack i Jönköping. Än så länge tycker jag nog att jag och Malva klarar oss ganska bra. Men vi saknar honom så klart. Och ja, ska jag vara helt ärlig så är jag avundsjuk. Vet inte om jag skulle kunna vara ifrån Malva så länge med det verkar vara så mycket som händer där borta. Igår spelade exempelvis Sabbaton (min avundsjuka var med andra ord total redan första dagen), och i morgon ska tydligen Hoffmaestro spela, och dessa två är ju bara två saker av allt annat som händer där. 
 
Men men. Jag har i alla fall hittat en länk till en sida där de sänder live lite då och då. Så ni kan ju också få den ifall ni är nyfikna av er. :)
 
http://www.twitch.tv/dreamhack
 
Tyvärr har min dator blivit överhettad så det är bäst jag rundar av detta innan den dör. Men vi har i alla fall haft en trevlig helg. Var i Falkenberg igår och sov över tills idag. Nice. :D 
 
Nåja, i morgon återgår vi till någon sorts vardag. 
 
Ha det! Nu ska jag glo på sexan och se om det är något att se (någon final från dreamhack). Om inte så har jag ju typ fem böcker jag ska läsa. Hehe. 
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0