Done and done!

Wihoo! DET ÄR ÖÖÖÖVER! :D Inom en snar framtid (om jag blir godkänd dvs) kan jag begära ut mitt examensbevis och lägga till en kandidatexamen i medie och kommunikationsvetenskap i bagaget. Fine! Jag är inte läkare, eller advokat eller något annat tufft. Men jag har i alla fall en examen och det känns "gött". Hehe. :) 
 
 
Dagens seminarium gick väl ganska smärtfritt. Två av mina tidigare professorer fanns med så bland de trettio ansiktena som fanns där så kände jag i alla fall igen två. Efter seminariet fick jag bege mig ut i regnet för att leta rätt på en buss. Jösses, tror inte jag åkt stadsbuss på evigheter. Hade glömt hur sjukt irriterande det är med alla idioter som envisas med att röka o busskurerna. En extra idiot som faktiskt hade paraply envisades med att ändå stå en meter från mig och bolma. Trots att hon lätt kunnat stå i regnet utan att bli blöt. GRRR! Vid första stoppet gick jag till och med därifrån och stod ute i regnet bara för att slippa få förkolnade lugnor men avsaknaden av jacka resulterade i att jag slutligen fick infinna mig bland människorna som av någon underlig anledning tvingar på oss dödspinnarnas gift. 
 
Jaja. En annan kul grej är att skattepengarna tycks ha rullat in. Jag skulle till ica och ville först undersöka om mina stackars korvören skulle räcka och blev då måttligt förvånad när det rullat in stålar från en misstänksam avsändare (ett tag trodde jag det var från HEM men det fanns liksom nästan ingen logik i det). 
 
Jaja, det var det. Vi har även anmält Mattias cykel stulen, men det lär ju knappast hända något där antar jag. Hoppas idioten cyklade i diket och bröt handleden eller nåt. Men men, jag har väl något sorts hopp så jag scannar blocket för att se om den dyker upp där. Har dock inte riktigt kommit fram till vad som händer om vi skulle råka finna den där. 
 
Hmm, känner att jag mest babblar en massa nu. I morgon ska jag iväg till inskolning. Med andra ord får arbetsförmedlingen faktiskt vänta lite eftersom jag inte har tid att träffa dem i morgon. Sen på torsdag är det möte. Kan hända att jag är nybliven arbetslös (eller vad man nu säger) men det känns ändå som om jag har tusen saker att göra och hinna med. Men idag (ikväll när Malva somnat) tänker jag hänga i soffan (eller fåtöljen), och kanske mumsar jag lite på min B&J new york super fudge chunk. Har ju faktiskt haft den i en vecka men inte haft någon riktig aptit att "smaka" den p.g.a all stress.
 


Kommentarer
Postat av: Ida

Glöm för Guds skull inte bort att anmäla dig på din första arbetslösa dag annars nollar du ju din SGI.

2014-06-03 @ 22:14:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0