ditt och datt. Som vanligt.

Idag hade jag min sista introduktionsdag. Börjar jobba "på riktigt" i morgon. Inleder mitt vikariat med att jobba 13-22. Goodie. 
 
Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva om. Vi var iväg och firade på Mices trettioårskalas. Lite jobbigt är det med Malva som ska springa omkring överallt, men det gick rätt bra. Hon somnade dessutom och sov där trots allt prat, skratt och stoj. Men inte så konstigt kanske för vi la henne inte förrän 22. Hon vaknade dock innan vi skulle hem. Vet inte hur länge hon var vaken men när jag tittade till henne strax innan vi skulle åka så låg hon och stirrade rakt ut i luften. Nåja, kalaset var trevligt. Även om jag vanligtvis känner mig obekväm i såna där situationer. Det kändes dock lite trist att Mice (nästan) fick dublett på en av presenterna vi köpte. En upplevelsepresent som involverade en Lambourghini eller en Ferrari. Men det visade sig att de inte var helt lika, på den ena presenten ska han få åka sportbil och på den andra ska han få köra. Antar att det blir roligt för honom ändå. :) 
 
Under den kommande veckan kommer jag huvudsakligen jobba (måndag till fredag). Fredagen avslutas sedan med middag i oskarström med svärisarna. :) Om allt går enligt planerna dvs. Malva är som vanligt idag men hon har varit sjukt dålig i magen. Så pass illa att jag misstänker magsjuka. Dessutom kräktes hos nyss. Men det var väldigt lite och det är nog större chans att det beror på för mycket apelsin och vatten och att hon envisas med att köra ner fingrarna i halsen än att hon har magsjuka. Men men, vi får väl avvakta under natten och se vad som händer. Hoppas verkligen det är falskt alarm för det känns ju inte som någon höjdare att inleda vikariatet med att vabba (och eventuellt smittas av magsjuka *ryser*). 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0