Då var den här

Första dagen då Malva blev ledsen när jag  gick från dagis. Hennes humör har varit svängigt sedan igår, och idag stannade jag till längre på dagis för att meddela vilka tider Malva ska vara på dagis i sommar. När vi höll på med det så var Malva i ett annat rum och det var lite livat där. Men jag kunde ändå höra att hon började gråta. Jisses vad svårt det var att inte rusa dit för att trösta henne. :( Men jag tror inte det var något allvarligt, en i personalen gick dit och hade med sig Malva till vårt rum och då grät hon inte längre utan var bara sur. Jaja, utmärkt impulsträning för min del. 
 
Nåja, när jag skulle gå så stod Malva och ett gäng andra barn vid ytterdörren och ville gå ut men de fick inte (de skulle gå ut bara lite senare tror jag men de vill nog att det ska ske under någorlunda kontrollerade former antar jag). Nåja, jag gick ut genom dörren och sa hej då och vinkade till Malva. Hon försökte följa efter med blev stoppad av personalen och då började hon gråta och dörren stängdes. Svårt att inte gå tillbaka in igen. :( Men å andra sidan så blev hon säkert ledsen för att jag gick ut och hon var tvungen att vara inne. Hon avskyr när jag eller Mattias går ut på baksidan och hon inte får följa med. Men det var ändå jobbigt att höra henne gråta så jag stack därifrån fort som attan och intalade mig att hon redan var på bra humör igen. Det är som en i personalen sa, hon är väldigt svängig, När hon är glad så är hon väldigt glad, och när hon är ledsen så är hon oftast väldigt ledsen, och det kan svänga fort. 
 
Nåja, hon ska vara där bara till 11 idag. Och samma visa på torsdag, Själv ska jag passa på att jaga lite jobb. :) Och kanske planera inför öland om jag hinner. Vi beger oss dit efter dagis på torsdag,. Åh det ska bli så härligt! :D
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0