Deprimerande

Det är så deprimerande hur trångsynta vissa (de flesta) företag är ibland... Malva sover än och jag snokar runt på nätet i hopp om att hitta ett lämpligt jobb. Eller lämpligt jobb är väl fel. Ett jobb som jag är lämplig för. 
 
Men nästan alla babblar om erfarenhet på minst si och så många år. Och här sitter jag, med erfarenhet på ynka 4 månader men med brillians i fingrarna (ja, nu skryter jag faktiskt lite för jag är dåligt humör. Jag skyller på värmen). De vill tydligen hellre få någon halvtrött stackare med tio års erfarenhet med hälften av min talang (om man nu kan kalla det talang) bara för att jag inte bor i en storstad och haft flera arbetsmöjligheter. :@
 
Bläh! Jag kommer givetvis söka jobben och hålla tummarna. Har hittat ett som är perfekt för mig. Eller som jag är perfekt för. Nackdelen är ett pendlingsavstånd på 1.5. timme. Enkel väg. Men det är ett jobb. Och jag skulle vara suvären på det! Men givetvis kommer jag inte få det för man är tydligen totalt inkompetent utan någon längre erfarenhet. Störtlöjligt!
 
Jaja, nu ska jag sluta gnälla om det och försöka sluta fantisera om att fortsätta gå skola för jag vill inte ta på mig mer studieskulder. 
 
--------------------------------
 
What else is new? Malva skulle ha vaccinerats idag men det blev inte av eftersom hon haft feber de senaste helgerna. Så nu blev det uppskjutet till augusti (?). För egen del är jag ledig idag. Jobbar kort dag imogon (7-13) och sen jobbar jag helgen. 
 
Var i kontakt med min läkare som är tillbaka från semestern. Jag ska lämna blod igen på fredag, de vill hålla koll på min sköldkörtel. Men jag tror nog mina värden har blivit bättre. Kan inte säga att jag känt mig dålig och plötsligt känner mig bättre. Men på något undermedvetet vis så känner jag mig ändå ganska säker på att nästa provresultat kommer vara bättre.
 
Förutom sköldkörteln fick jag även veta att jag har d-vitaminbrist. Ironiskt med tanke på hur mycket sol vi haft. Men det räcker uppenbarligen inte långt. Läkaren trodde att den bristen var kopplad till att min sköldkörtel fått frispel så troligtvis (förhoppningsvis) går det till sig när sköldkörteln gör det. 
 
Jahopp. Det var vad jag hade att komma med. Nu ska jag väcka lillskruttan som sovit i 2½ timme. Det är kämpigt i värmen. Tack och lov kom vi ut en stund i morse och fick oss lite firsk luft innan bastun drog igång. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0