Kvällen H..

H som i Heeeelt slut! Har till och med lite huvudvärk. Inte så konstigt kanske. Är ju inte alls van kontorsmiljö och absolut inte van att matas med konstant information i 2½ timme (alltså SÅN information, filmer mm räknas inte i det här!). Och gissa vad? Jag njöt VARJE sekund. Jag njöt dock lite mindre mot slutet eftersom jag inte är van att sitta så mycket. Med andra ord var rumpan gråtfärdig och benen förbryllade över att det fanns en annan ställning än sittandes. Men men. Jag har varit orolig över hur första dagen skulle kännas. Rädd för att det skulle kännas jobbigt. Tänk er själva, att ha en sådan obehagskänsla och sen veta att man ska vara kvar där i 4 månader till. Så var dock inte fallet eftersom det kändes jättebra! *flinar sådär löjligt och lyckligt* 
 
Det gick till och med bra att vara ifrån Malva. Hon vaknade i morse innan jag cyklade iväg så jag tog på mig morgontvagningen och pussade givetvis lite extra på henne. Det var bara på vägen hem det var jobbigt. Då kunde jag inte komma fram snabbt nog (tror dock att mina rödlila och stelfrusna fingrar hade lite med det att göra också (ja, trott eller ej men jag hade faktiskt vantar)). På tal om att cykla så cyklade jag givetvis vilse i morse. Så jag blev 2 minuter sen men det var det ingen som brydde sig om (förutom jag då). Haha, sååå pinsamt! Jag har bott här i över 3 år nu och kan fortfarnade villa bort mig. Nåja, nu tror jag att jag lärt mig (cykel)vägen också. Men ska cykla tidigare i morgon ändå bara för att vara på den säkra sidan. 
 
Nu känner ju inte jag HEM så väl ännu men det verkar vara en underbar arbetsplats. Jag kan bara hålla tummarna för att när jag väl får jobb så är det på ett sånt ställe med ett sånt team. 
 
Jaja, känns som om jag babblar nu. Är så trött och har som sagt lite huvudvärk. Så nu kryper jag ner i sängen och vilar min stackars kropp som inte riktigt förlåter mig för att jag sitter vid datorn trots att jag mer eller mindre suttit vid en dator hela dagen. Kanske dags att boka tid på gymmet och börja träna "kontorsmusklerna"? 
 
Hej på er!
 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0