Inget ont som inte för något gott med sig

 
I trippel bemärkelse. Vi skulle köpa fler stolar till vårt köksbord idag. Rowico har en saftig utförsäljning och givetvis fanns vi på plats. Dock hade vi glömt bort att Malva skulle till tandläkaren idag (men jag upptäckte det i god tid) så vår plan att finnas där när de öppnade gick i stöpet. Men men. Vi fann en stol som passade vårt bord. En dög så klart inte (dessutom var den skev/vinglig) så det blev inga stolar för vår del. Vi funderade på att köpa någon annan sort men liknande men det hela slutade med att vi avstod. I stället köpte vi en jättegullig matta till Malva. I hopp om att hon får ett eget rum nån gång. 
 
Efter turen till rowico åkte vi till stan. Jag tänkte använda upp mitt presentkort. Jag hittade inget märkvärdigt förutom en kavaj som jag föll pladask för. Givetvis kostade den 499:- så jag hoppade det. Känns onödigt att köpa något som jag inte använder så ofta. I alla fall som det är nu, då är det ju bättre att prioritera något jag behöver. Nåja, det blev som sagt ingen shopping. Efteråt åkte vi till partman med den stackars datorn. Den är troligtvis död för all framtid MEN det finns kanske hopp för allt som fanns på datorn. Han skulle ta sig en titt och se om det gick att rädda något. :) 
 
Ang. "inget ont som inte för något gott med sig" i trippel bemärkelse så fick vi ju inte lägenheten på nyvången. Men det har nu kommit ut två nya lägenheter i Vallås. En 4a på kornhillsvägen där jag sååå gärna vill bo. Vi kommer givetvis inte få den eftersom den redan är uppe i över 1900 poäng så vi är redan körda, dessutom är den på andra våningen så det är ett minus (fast ett minus kontra alla plus är inte så mycket). Men det har även kommit ut en trea. På bottenplan. :D Än så länge har vi en liten chans på¨den i alla fall. Den ligger längs strandvallen. I princip granne med ica. Rätt nice. Nära till affären (fast vi har ju redan nära dit) och nära till bussen. Goodie. :) Men men, vi får väl se hur det går. Har skrivit upp oss på bägge lägenheterna. 
 
Jaja, jag ska väl skriva hur det gick hos tandis också. Malva var lite tillbakadragen i början (typ en minut eller nåt). Sen levde hon rövare där inne och höjde tandläkarstolen som man brukar sitta i. Vi fick massor med information om kost och tandborstning och sånt där. Lite lustigt att vi fick så mycket information om kost från tandläkaren men på bvc fick vi ingen information alls. Förutom när jag frågade om det och då var ändå informationen knapphändig. Efter all information fick Malva visa sina åtta små gryn. Tydligen har hon ramlat nån gång och slagit i framtänderna för det har åkt ur en liten flisa i ena framtanden (?????). Det hade vi missat helt. Stackars lillan. Men hon skrev ner det i hennes journal och uppmanade oss att hålla koll på tänderna är hon ramlar och ringa in direkt ifall det händer något. Så allt finns noterat ifall vi ska nån gång ska koppla in förskringsbolaget osv.
 
Det var det. Nu ska jag återgå till middagen. 
 

 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0