En sån där natt..

 
Usch vilken vansinnes natt vi haft! Malva är definitivt sjuk hon med. Från att vi lagt oss strax efter 22 och fram till midnatt så vaknade hon till hur många gånger som helst (kändes det som i alla fall). Jag blev bara tröttare och tröttare. Så vid midnatt gav jag upp och väckte Mattias och sa att jag inte stod ut längre. Jag brukar vanligtvis ha längre ork än så men ni får lägga på minnet att jag är sjuk också. Vänlig som han är så bytte vi plats. Det hjälpte inte min sömn särskilt mycket, men jag lyckades åtminstone somna vilket var en förbättring från innan.
 
Malva fortsatte förstås att vakna stup i ett. Strax före 4 väcktes vi (för "hundrade" gången eller nåt). Malva var mer ledsen nu och min förkylning hade blivit avsevärt värre. Mattias ska ju dessutom upp och jobba så han var ju tvungen att få lite mer sömn. Så jag tryckte i mig två alvedon och gjorde i ordning soffan samt rotade fram alvedon till lillskruttan med. Provade dock att ligga i sängen och ha armen i hennes spjälsäng en stund. Det lilla hjälpte faktiskt för tillslut så somnade hon igen, så vi slapp sova på soffan.
 
Sen vaknade hon inte mer förrän strax efter 6 men somnade faktiskt om igen vid 6:45 eller nåt sånt. Hon sov förvisso bara en kvart till för jag blev väckt igen vid 7. Då fick hon komma till vår säng och mysa lite och mycket riktigt, vi somnade om bägge två och sov till strax före 8. Med andra ord tänker vi skrota omkring i pyjamas här hemma idag och inte göra ett dyft! Med undantag för att jag kanske kör diskmaskinen och lagar någon form av middag. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0