1 down. 19 to go.

Jupp. Nu är min första praktikvecka över. Det känns bra. Inte bra som i "äntligen helg och veckan är över" utan bra som i att första veckan gått och det känns lika bra som i måndags. Det tar ju lite tid att orientera sig i nya miljöer med massor av nya ansikten, namn och uppgifter. Men det känns som sagt bra. Och ang. 19 veckor.. Med tanke på hur fort den här veckan gått så kommer nog min examen komma snabbare än jag hinner med. Kan inte upprepa för många gånger hur bra jag trivs på HEM. :)

Kvällen avrundades med ett besök på city gross. Vi shoppade "gotta" och annat onyttigt till en halv bataljon (har ingen aning om hur mycket det är men det kändes passande). I morgon ska vi på 25års kalas :) och sen på söndag ska vi nog bara mysa här hemma. Jag kanske gör något halvhjärtat försök att skriva på en uppgift till skolan också.

Jaha. Det var det. Idag när jag kom hem förkunnade jag glatt för Mattias och Malva att jag minsann utan problem eller "sömnstress" skulle kunna vara uppe till minst 22. Nu är jag dock helt slut och tänker krypa ner i sängen i stället. Yepp. så ohäftig är jag. God natt på er! :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0