Woops!

Hoppsansa! Det var visst ett dagar sen jag bloggade. 
 
Så vad har hänt sen förra veckan? Jag har börjat sticka. Ska försöka sticka en enkel klänning till Malva. Spännande! Och roligt förstås. Sen hur snyggt det blir återstår att se, har inte kommit så långt ännu. 
 
På praktiken går det fortfarande bra och igår hade vi vår första viktiga deadline i skolan (dvs något som blir betygsatt). Jag kände mig inte helt nöjd men det gör man ju aldrig. Är alltid osäker i början av såna här större uppgifter. Besvärligt med hur man ska skriva osv. Särskilt när jag inte hållt på med sånt här på över ett år. Hade varit betydligt lättare att göra det direkt efter C-uppsatsen när man har den här typen av skrivande i färskt minne. Men men, det ordnar sig nog. Det är bara att ge sig på nästa uppgift och invänta domen från den första. 
 
Hmm, ja det var väl vad jag hade att komma med. Ska snart göra mig i ordning och cykla till HEM. Ska bli intressant att se hur min hjärna klarar den cykelturen, i mörket och allt.. Vi kikade nämligen på en skräckfilm/rysare igår och givetvis har min fantasi löpt amok hela morgonen. Jag "ser" spöken och monster överallt. Usch, ibland tror jag inte att jag är 25 (snart 26) år. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0