Pinsamt!

Jag ska ju försöka hålla igång det här med bloggandet. 
 
Så idag/kväll bjuder jag på gårdagens hemgång. För mig var den en smula pinsam.
 
Det är nämligen som så att HEM inte tar emot spontana besök längre (och har inte gjort den under hela det här året än så länge). Så kommer det kunder som står och hänger i receptionen så ska man givetvis fråga om man kan hjälpa till på något vis. Jag har förstås gruvat mig för det för hur hjälpsam kan jag vara? Alltså visst, jag har varit här i 3½ vecka nu, men de enda avdelningarna jag har koll på är 1,2 och 6. Så det är ju omöjligt för mig att dirigera folk rätt när jag inte ens hittar själv (tror för övrigt inte någon annan har riktig koll heller).
 
Nåja, när jag skulle hem igår så såg jag till min fasa att det stod och hängde en man och en kvinna precis vid receptionsdisken. Jag hälsade sådär glatt och trevligt som man ska, jag var ju fullt påklädd och på väg ut men jag stannade upp och frågade artigt om de väntade på någon. Till min enorma förskräckelse flinar bägge och kvinnan svarar vänligt:
 
"vi jobbar här"
 
Det.Var.Förödande!
 
 
Haha fyy vad jag skämdes! Min reaktion var:
 
"Oj herregud!!".
 
haha, jaa, tyvärr så tänkte jag det inte bara utan jag sa det högt också. Följt av ett snabbt "förlåt jag är praktikant och det är så många ansikten att ha koll på". Haha, de skrattade lite och sa att det inte var någon fara och att det bara var bra att jag faktiskt frågat om jag kunde hjälpa till med något. Så ja, ingen skada skedd direkt men det var ganska pinsamt. Haha, har tack och lov inte sett dem mer sen dess. :P
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0