Onsdagsmeny

 
Snart bär det av mot praktiken. Vet inte riktigt vad jag kommer jobba med idag. Misstänker att det kanske blir företagspresentationen men det återstår att se vad dagen har att erbjuda. Spännande! :)
 
Det har dock blivit väldigt tydligt att jag inte är vad att vara så stillasittande. Jag har inte riktigt lärt mig ännu hur jag bör sitta. Vissa dagar klarar jag mig nästan hela arbetsdagen och får ont 1-2 timmar innan jag slutar. Men oftast får jag ont 1-2 timmar efter att jag börjat. Mest axlarna med ryggen ibland också. Kanske har fel höjd på skribordet. Who knows. Jag trivs ändå. :)
 
Här hemma är det väl mer eller mindre lugna gatan. Jag inleder dagen med ljuv musik från EdSheeran. Stackars Mattias, jag lyssnar nästan inte på något annat just nu. Med undantag när jag cyklar till och från jobbet men det är bara för att jag inte har låten på telefonen. 
  
 
 
 
Det som stör vår ro lite är väl en sjukdom.  Vi misstänker att Malva blivit förkyld. Hon var snorig igår och hon är som sagt aldrig det om inte hon är sjuk. Dessutom var hon grinigare än vanligt och orolig under natten. Stackars lillan! 
 
Nåja, det var det. Nu ska jag njuta av I see fire en sista (tredje) gång medan jag gör mig i ordning. Nycklar, lampor, passerkort, lunch och annat smått och gott måste organiseras. Hoppas ni får en trevlig dag. 
 
Tjillevippen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0