Fredagsmeny

Jaja. Jag vet att det är torsdag idag. Men dagen är ju mer eller mindre över (jag fantiserar om att gå och lägga mig 20:00). Så därför får ni i stället en fredagsmeny. 
 
I morgon har jag studiedag igen. Yepp, du läste rätt. Det blir den andra studiedagen för den här veckan. Med andra ord innebär det att jag kommer infinna mig på på högskolebibblan i morgon och hänga där ett tag. Förhoppningen är att jag ska komma väldigt långt på uppgiften, helst bli mer eller mindre klar så det är finputs och korrläsning och sånt kvar på onsdag då det återigen är studiedag och deadline för uppgiften. Känner jag mig själv rätt så kommer jag misslyckas med min plan. Men ska jag göra så gott jag kan. 
 
Efter pluggandet bär det av till badet för min och Malvas del. Och sen när vi väl infunnit oss hemma igen bär det av ut till flygstaden. Partman närmare bestämt. Dödsdomen för datorn har vi ju fått. Nu ska vi bara få en siffra på vad det kostar att rädda innehållet och bestämma oss för om det är värt det. Troligtvis är det väl det, vi behöver ju ingen ny hårddisk utan kan kanske använda oss av den externa som vi redan har. Rena rama guldgruvan det där. Om det någonsin skulle börja brinna här hemma så är det nog den jag räddar. Efter att jag räddat Mattias, Malva och katterna alltså.
 
Ikväll ska jag som vanligt bänka mig i soffan och glo på farmen. Haha ja det är sant. Och vad som kanske är ännu mera tragiskt är att jag inte missat ett enda avsnitt än så länge (tack vare tv4play). Och vad som kanske är ÄNNU mer tragiskt är att jag finner det underhållande. Men nånting måste jag ju roa mig med när ungen sover, Mattias sitter vid datorn och Awkward har säsongsuppehåll. 
 
Ang. helgen har jag fått för mig att det händer något. Kan bara inte minnas vad...
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0