Ett måndagsinlägg

Ja du läste rätt! Jag skriver ett inlägg på en måndag. Under arbetstid! :O
 
Men allt (okej, det mesta) har en logisk förklaring. Även detta. Jag har två pluggdagar den här veckan, både idag och på fredag. Därför bär det snart av mot högskolan för lite kvalitetsplugg (eller försök till det åtminstone). Bibblan öppnar dock inte förrän 8 så det är ingen mening att åka än. 
 
I helgen var väl det mest intressanta som hände att vi åkte till Falkenberg. Dagen bjöd på lite pulkaåkning och en massa käk. Vi fick både lunch, middag och efterrätt. Och vi hann även med att spela lite Talisman. Kan inte påstå att det gick särskilt bra för mig. Fast jag ska väl inte klaga. För er som känner till spelet kan jag meddela att Mattias blev en passa och precis när han var på sina sista runda som en padda mötte han ett monster och dog. Surt! 
 
Jag hade tänkt bjussa på några bilder från pulkabacken men de flesta blev så mörka så ni får bara en på en nyvaken Malva (och Ida och Leo i bakgrunden) tills jag redigerat de andra lite :)
 
 
 
De två bilderna nedan är från förrahelgen (fast nu heter det kanske förrförra helgen), när vi var på kalas. Malva passade på att spela piano, hon var väldigt road av det och uppskattade inte vårt beslut om att hon inte fick spela mer (just då alltså, hon lär ju få spela mer nån gång). :)
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0