Sjuuuk!

 
Åh vad trött jag blir på detta!! Jag vill bli frisk! NUUU!!! :@ Hostan blir ju inte direkt bättre av mina cykelturer ute i den kalla luften heller. I början så kom hostattackerna när jag cyklat klart. Men nu hinner jag inte ens komma halvvägs innan attackerna kör igång. Bläh! :( 
 
I övrigt tror jag att det här är en ganska lugn vecka. Inte lika mycket möten den här veckan i alla fall. I morgon blir det dessutom ett avbrott för tandis, plus att jag ska på kontroll samt träffa psykologen. Försöker klämma ihop allt sånt på en och samma dag. Lyckas rätt bra hittills tycker jag. Sen på fredag är det luciafirande på dagis. De har ju lagt  det på en helt värdelös tid så varken jag eller Mattias hade tänkt gå. Han kan liksom inte ens om inte han ska ta ledigt hela dagen och det är ju bara orimligt. Jag har dock börjat få beslutsångest. Det är ju hennes första luciafirande med dagis, känns surt om ingen av oss är där. Så ska se över mina flextimmar och eventuellt åka dit under firandet och sen åka tillbaka till praktiken igen. Malva lär ju bli måttligt glad när jag lämnar henne på dagis igen efter firandet. 
 
Nåja det var det. Nu ska jag göra ett sista ryck (bädda sängen) innan det är dags att cykla iväg. Jag känner mig inte så motiverad idag. Alltså, jag ser fram emot praktiken, och jag har inget emot att cykla, det är bara den där jäkla hostan som ställer till det! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0