Produktiv helg

Vi har haft en ganska produktiv helg. Trots att Malva är sjuk. Och nu har även jag trillat dit igen. Tror jag fick vara frisk i 1.5 dygn. Har haft rethosta (IGEN) sen igår och nu börjar även halsen göra rejält ont. Är glad att jag har bilen i morgon så jag slipper cykeln. Uscha. Det här är ju vansinnigt. Jag har haft praktik i 5 veckor. Av dessa fem veckor har jag varit sjuk i 4. :-( Om inte rethostan lagt sig i morgoneftermiddag så ringer jag vårdcentralen på tisdag. Jag VÄGRAR hosta i ytterligare två veckor. Vägrar! Lika bra att ta tag i det före jul isf. 

Nåja. Den här helgen har jag spenderat mycket tid i köket. Har gjort egen daim. Sjukt  jobbigt för jag fick inte upp den till rätt  temperatur och tillslut tröttnade jag. Så nu har vi seg daim här hemma. Men men. Har även gjort  två mjuka pepparkakor, fudge i två olika smaker samt misslyckade kladdkakemuffins med en extra misslyckad fyllning. Först förstörde jag smeten genom att hälla 3 dl mjölk i smeten (??). Jag tyckte det var ett underligt recept och när jag dubbelkollade så stod det förstås  3 dl mjöl (notera att jag dessutom redan haft i mjölet så jag fattar inte varför jag ens läste på den raden igen). 

Nåja. Påhittig som jag är ibland så försökte jag rädda smeten. Den blev ju inte perfekt men fullt ätbar. När det var dags att göra fyllningen så brände jag den förstås. Två gånger!! (???). :@ 

Nu har jag hunnit ta en dusch och krupit ner i fåtöljen. Har ont nästan överallt känns det som. :-/ 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0