Dagen efter

 
Då har julafton kommit och gått, och hur har vi haft det? Om man bortser från min eländiga förkylning (och framför allt hosta) så har då jag i alla fall haft bra. Tror nog det gäller för Mattias och Malva med. Gårdagen spenderades i Oskarström och där blev det Kalle, middag, julklappar, fika. Och lek förstås. Malva var minsann väldigt glad över att ha nya "springkompisar".
 
I skrivande stund lastar hon sin nya trehjuling full med påsar för att sedan "cykla" runt med dem i lägenheten. Hon suckade ytterst djupt när jag ville ta upp ett par byxor ur ena påsen. Det var tydligen nästintill oförlåtligt. Hon når inte helt ner på tramporna men hon verkar ha förstått hur de ska användas för hon försöker använda dem med jämna mellanrum, kommer dock inte så långt för det saknas nån centimeter. 
 
I eftermiddag bär det återigen av mot Oskarström. :) Men innan dess ska vi åka ut till flygstaden och kika på elgigantens mellandagsrea. Känns lite märkligt att göra det idag men det är lika bra att få det gjort. Vi ska se om vi kan hitta en skrivare för en billig peng. Sen passar jag nog på att vila samtidigt som Malva. Gårdagens huvudvärk är tillbaka och hostan är väl oförändrad. Tror aldrig jag varit sjuk såhär länge förut/med så kort uppehåll innan nästa omgång (för jag är ju faktiskt inne på förkylning nummer 2 och inte 1 längre). 
 
Nåja det var det. Nu ska jag gå och stirra på tvättmaskinen. Försöker få den bli klar fortfare men den är inte det minsta mottaglig för min telepatiska (o)förmåga. 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0