23 december

Gaaah! Har sån beslutsångest om jag ska ringa vc eller inte. Känns ju störtlöjligt att ringa dem för en förkylning liksom. Men hostan har inte blivit bättre, snarare tvärtom. Rosslar till och från och får (av förståeliga skäl) svårt att andas av hostan. Hmm. MEN å andra sidan så vill jag ju egentligen inte ha någon hostmedicin. Vetetusan om det ens finns någon hostmedicin jag får ta. Sist kunde de inte hitta någon så då satte de mig på en kortisonkur istället. Och det är väl inte heller särskilt aktuellt. Blir kanske en tur till apoteket ändå för att investera i halstabletter i alla fall. Zynx går tyvärr bort. Synd för de är rätt bra men jag blir så illamående av dem. :( Får se om det blir bafucin eller något annat skoj i stället. Blir dock lite illamående av dem med. Usch. 
 
Så hur spenderar vi dagen före julafton då? Tjae. Mattias jobbar och jag och Malva (jag) ska väl städa lite. Dammsuga igen och ge soffan en omgång eftersom Melo redan hårat ner den totalt. Jag är dessutom lite sur på honom för han envisas med att gå på kattlådan när vi ska sova/har nyss somnat. Antagligen känner han sig mer trygg då för det är mörkt, lugnt och ingen  springer omkring här hemma. MEN han evisas med att stå och gräva i den i en mindre evighet och det håller oss vakna. :/ Sen har han som tradition (som startade för två dagar sen) att försöka bryta sig in i Malvas rum runt 1-2 på natten och därmed väcka henne så hon blir ledsen och måste tröstas. Kattskrälle! Och nej, jag vägrar ha dörren öppen så han kan komma och gå som han vill där inne. Misstänker nämligen att han mycket väl kan hoppa uppp i hennes säng och lägga sig över Malva. Sist vi hade honom låg han ju gärna i vår säng, allra helst i våra ansikten liksom. 
 
Nu framstår han ju som katten-from-hell. Vilket egentligen inte är en så rättvis bild heller. Han är ju ganska lugn och håller sig för sig själv. Bortsett från ovanstående gnäll så gör han bara väsen av sig på kvällen när vi fyller på matskålen för då tror han minsann att han håller på att svälta ihjäl.
 
Jaja, jag och Malva ska väl försöka få ner lite frukost mellan hostattackerna. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0