Heliga rutiner

Om det är någon rutin som är mer eller mindre helig så måste det nog gälla maten. Idag har jag roat mig med bakning hela dagen (och håller fortfarande på, även fast jag sitter här och skriver också). Hur som haver så började jag må riktigt dåligt vid 11. Trött(are), yr och började känna mig skakis. Insåg då att jag inte ätit något. På hela dagen. Med undantag för mina morgonmediciner som jag svalde ner med vatten. Jag äter ALLTID frukost men idag glömde jag visst bort det (???). Nåja, blev lunch vid 11:30 men har inte riktigt repat mig utan mår fortfarande konstigt. 
 
Fattar inte hur man kan glömma att äta (?!). Jag hade dessutom (och har fortfarande) köksbordet fullt med choklad. 1400g närmare bestämt. Och hur mycket har jag smakat på den? Inte ens en smula! Weird, I know! Blev så skakis och dålig förut så nu, även om jag skulle behöva äta mer mat, så har jag ingen aptit. Sen att köket för tillfället stinker choklad och saffran ökar ju inte direkt lusten att äta mat. 
 
Nåja, har lyckats färdigställa EN grej. Av totalt tre påbörjade. Allt tar sån jäkla tid. Särskilt när man ska göra flera saker samtidigt. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0